Myśl Trochę Entuzjastyczniej... Gdyby była tania, to już by była w całości objęta. Dobrze, że się szanują. Śmieci z nc drukują po 10 groszy, tu najwidoczniej jest za drogo jak na obecne warunki rynkowe żeby to zeszło na hopsiup.... Stąd czas do końca roku. Ciekawe jak bardzo byś kwiczał codziennie gdyby tu była emisja po 10 groszy, a nie po 30:)))
"Moje Toksyczne Ego" - codzienny forumowy spektakl w wykonaniu najwybitniejszego w tym gronie Mędrca, Tradera, Eksperta, zawierający Marudzenie, Teoretyzowanie, Egzaltację. Zapytacie pewnie, któż codziennie raczy nas tym seansem nienawiści do spółki? Nie mogę Wam tego zdradzić, gdyż Małe Tajemnice Ekscytują:P
Ale niech mi ktoś odpowie jaki ma sens uwalanie kursu przez właściciela,,te grosze co sprzedali to raczej nie przysporzyło im prestiżu, kto chciałby obejmować emisję kiedy dyskonto to parę gr,ewentualnie ujemne, Reklamy,PR po co to komu jak spółka wśród graczy giełdowych nie cieszy się popularnoscia, wszystko odkładane na później,oczywiście wszystko może się zmienić, nie powiem z Mysłowic nie jestem.Ale info zeero.
Był tu już poruszany temat odnośnie PR i reklamy. Szybko przemilczany bo pewnie każdy czekał na tą niby nową platformę z końcem września. Spółka i jej magazyny w przestrzeni wyszukiwarki nie istnieją. O pozycjonowaniu też tu było i nic poza tym. Także ten...no sam widzisz.
Najzwyczajniej nie dorośli do poważnego biznesu.
Kompletnie nie rozumieją wagi budowania wizerunku, sponsorowane artykuły to za mało.
Czasem nie warto szukać drugiego dna