• Kiedy to ruszy? Autor: ~Heniu [109.231.13.*]
    Bo mam dziwne przeczucie
  • Re: Kiedy to ruszy? Autor: ~Jw [5.173.25.*]
    Ja mam przeczucie że nie ruszy
  • Re: Kiedy to ruszy? Autor: ~STARY [195.136.207.*]
    Czy może tu mieć zastosowanie art. 57 lub 58 ustawy o rachunkowości w celu usprawiedliwienia braku raportu rocznego i kto wychodzi z takim wnioskiem? Takie pytanie do obeznanych w temacie.
    https://newconnect.pl/pub/NEWCONNECT/files/PDF/2022_GPW_Zasady_publikacji_raportow_okresowych.pdf
    Jeśli wykluczenie jest ostatecznością i z reguły jest poprzedzone całą gamą kar (także pieniężnych) czy ktoś z obecnych władz spółki może zostać pociągnięty do odpowiedzialności za taką sytuację. Pytam się bo bez danych o strukturze zadłużenia ciężko mi zrozumieć o co kaman?!? Może bardziej się im opłaca zapłacić wszystkie kary i zlikwidować wydmuszkę? A może ktoś ma informacje czy jakiekolwiek wnioski o zwolnienie z obowiązku informacyjnego już wpłynęły do odpowiednich instytucji?
  • Re: Kiedy to ruszy? Autor: ~Jw [94.254.169.*]
    Giełda jest dziwna, szczególnie NC, ja tutaj wje... Dość dużą kwotę ale wcale się nie rozczaruje że te wejście lockup na akcje to planowany zabieg, przejęli spółkę pewnie za grosze , Merlina przerzucili na inną spółkę. Tutaj nic się nie dzieje poza przeżuwaniem raportu
[x]
MERLINGRP -6,85% 0,17 2022-06-01 02:00:00
2026-05-07
Korekta raportu okresowego
2026-05-06
Raport roczny
Raport roczny
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.