Tallinn, 6 October 2022 /digitally signed/ Indrek Alliksaar Certified Public Accountant Licence No. 446 KPMG Baltics OÜ Licence No. 17 Narva mnt 5, Tallinn, 10117 Estonia Tel +372 626 8700 www.kpmg.ee
Spółka która nie dostarcza sprawozdań finansowych jest zawieszana a potem wyrzucona z giełdy - można ze wszystkim kombinować - splity, dodruki itd ale tego trzeba przestrzegać bo inaczej out. Pewnie będą wnioskować o przedłużenie terminu ale wątpliwe czy KNF to kupi.
no , czytałem , czytałem , kartoflane opowieści o zaniżaniu kursu (!) ..... i skupie !!!!!!!! ..... i o wybiciu i dywidendzie !!!!!!! ( ;-))) ) .......... ?? co za poziom ! - słów brak . a , teraz rzeczywistość - idziemy do piachu ! na zawsze !!!! ...... nareszcie , brawo !
Dnia 2022-10-12 o godz. 10:34 ~Wacek napisał(a): > no , czytałem , czytałem , kartoflane opowieści o zaniżaniu kursu (!) ..... i skupie !!!!!!!! ..... i o wybiciu i dywidendzie !!!!!!! ( ;-))) ) > .......... ?? co za poziom ! - słów brak . > a , teraz rzeczywistość - idziemy do piachu ! na zawsze !!!! ...... nareszcie , > brawo !