Po 10 zł nikt nie chciał
Po 20 zł nikt nie chciał
Jak spadło z 37 na 25 to też nikt nie chciał
A teraz po 68 zł się ustawiają PKC
To jest efekt psychologiczny moi kochani
Ja wziąłem po 28 wszystko co było jak już wracało do góry. Żałuję że nie wziąłem chociaż do 32 a było by 3 razy więcej a kasa była jak tu takie cuda nad cudami
Nikt tu niczego nie bierze:) grupka spekulantów insajderow gra między sobą i ubiera naiwnych
Obroty mizerne ….. albo brak. 200 szt akcji podbija TKO o 50%
Piaskownica!
Chodzi o to, że spółka ma fantastyczne wyniki finansowe a jest w dodatku bardzo mały ff ... a do tego jeszcze w zeszłym roku spółka planowała skup akcji własnych. Po mijam już takie "detale" jak wyjątkowy właściciel, możliwości spółki, potencjał, branża, zamierzenia i perspektywy.
Kurs powinien być nie 3 ale 4 cyfrowy, podobny albo nawet wyższy od LPP.
Idź i napisz na wątku LPP, że "brak 200 szt. akcji podbija TKO o 50%..."
A jak założyć że sprzedający wystawią swoje akcje na sprzedaż np po 1000 zł. Jak to się odbije dla chcących kupić PKC po otwarciu?
Pytałem hipotetycznie, czy można prosić o merytoryczną odpowiedź?
Dnia 2022-10-11 o godz. 09:18 ~Sss napisał(a): > A jak założyć że sprzedający wystawią swoje akcje na sprzedaż np po 1000 zł. Jak to się odbije dla chcących kupić PKC po otwarciu? > > Pytałem hipotetycznie, czy można prosić o merytoryczną odpowiedź?
To czy puści czy nie zależy od "widzi mi się", czyli głu--- poty widłowego/animatora.
Zazwyczaj popisują się wyjątkowym de--- bilizmem. Jednym z przykładów jest NF SA Trigon wykazał się już kilkukrotnie żenującą niekompetencją na tym walorze. Popisuje się nią nadal. Kilka już razy został wydukany. Wydudkany zostanie i jeszcze kilka następnych razy.