• skup akcji Autor: ~gdańszczanin [89.73.16.*]
    Na skup mają 2 lata i 3 m-ce. Do tej pory biorą tylko od "słupa" na sprzedaży. Zwróćcie mocno uwagę na & 5 pkt. 2 i 3 regulaminu programu skupu akcji własnych. Będą przez jakiś czas "zwalać" cenę do 0,20 zł. Psychicznie wykończą większość. Nie żebym straszył. Każdy decyduje sam.

• Re: skup akcji Autor: ~ghgh [89.64.39.*]
    Ok. Tylko pytanie co się stanie przed jak będą mieć dopięty kontrakt i podadzą o tym info. A może się to stać w kazdej chwili.
  • Re: skup akcji Autor: ~Nowy [84.234.5.*]
    Pytanie. Bo jak kupie 1000 akcji za 300 zł a za 5 lat sprzedam za 5 tys to i tak się opłaca .
  • Re: skup akcji Autor: ~Jasnowidz [5.173.248.*]
    Nie martw się. Jak będzie poniżej 0,3 to mam kasę z Bumechu że wezmę bardzo duży pakiet. Jak zejdzie poniżej 0,4 też dobiorę. Cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość. Kapitał przejdzie z głównego na NC i wtedy takie spółki będą jak złoto, jak w 2020, bo nie ma ich wiele. Ja też nie namawiam, tylko wyrażam swoją opinię. Ruszy pierwszy kontrakt na Libię, to zobaczysz szał ulicy. BML niedawno był po 3,5 potem wybił na prawie 10. Tak to dziala
  • Re: skup akcji Autor: ~smyko [212.182.117.*]
    NA DZIEŃ DZISIEJSZY SKUPILI 106,577 SZT AKCJI
  • Re: skup akcji Autor: ~Jasnowidz [5.173.105.*]
    A ja czekam nie pierwszym peronie z lewej nie mogę się doczekać na Wasz papier. Obstawiam, że to zlecenie o 10-01 było Zarządu i nie ma chętnych do sypania na lewo w tych cenach. Mam czas i cierpliwość i jak będą regularne kontrakty to papier wróci tam gdzie jego zasłużone miejsce i wtedy Wam go sprzedam, a wy będziecie się podniecać że jest tanio, groszołapy.
  • Re: skup akcji Autor: ~ghgh [89.64.40.*]
    Problem w tym że coś ani widu ani słychu tych kontraktów. Również cierpliwie czekam, ale ciśnienie coraz większe.
[x]
POLMAN -0,92% 0,43 2025-12-19 10:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.