Będzie warta 2 zł jak zaczną budować coś. Na chwilę obecną 6-8 gr to jej realna wartość. Nawet jak dadzą info to tak szybko się ludzie nie nabiorą po tym jak nas inwestorów rozczarowali/oszukali. Mazurkiewicz jeszcze w wakacje pisałeś że będzie pod 1 zł teraz do 2 zł podskoczyłeś z.prognozami xd?
Ten cały "pseudo Mazurkiewicz" to zwykły nagon, który ubrał się w akcje i nagania, bo chce choć wyjść na ZERO!!!
Oszukuje non stop forumowiczów o niby funduszach, że zaraz będzie info.......
Co do wartości, to fakt - nie mają długów ale też nie mają przychodów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZERO przychodów, ZERO dochodu, ZERO pracowników, ZERO zrealizowanych projektów, ZERO komunikatów o obiecanych działaniach...., jedno wielkie ZEROOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napiszcie mi proszę: DLACZEGO miałaby ta niby spółka urosnąć do tych waszych złotówek? DLACZEGO???
Z jednej strony jak ma dużo akcji i chce je oddać to by zrobił podbitkę jak było 2 miesiące temu 50 % i by sprzedawał. A tu widać jak kurs jest schematycznie zaniżany od ok 6 miesięcy. Obrót dzień w dzień mniej więcej taki sam. Jakby miał choćby 3 mln akcji to dawno by je już sprzedał.
I jeszcze jedna sprawa. Przy takich spółkach jak.tak grube ryby od dawna wiedzą czy to wypali czy nie bo na bank mają informację ze spółki dotyczące przyszłości. My małe płotki tylko możemy snuć domysły i grać w totolotka. Zobacz zulu co się działo na coalenergy. Jak ktoś obserwował to w ciągu 2 lat można było zarobić grube.miliony mimo tego że spółka prawie węgla nie wydobywa i prawdopodobnie została zniszczona przez Ruskich.
Są to realne aktualne prognozy analityków naszego funduszu zgodnie z analiza techniczną jak również sprawozdań i przewidywań co do realizowanych aktualnie projektów. Osiągnięcia kursu wysokości 2zł za akcję jest prawdopodobny już w najbliższym roku.
Po co tu siedzisz i się udzielasz? Nic nie wnosisz do dyskusji tylko wyzywasz i obrażasz. Dla ciebie inwestowanie to tylko wtedy gdy jest dobre info i wyniki? Wiesz że największy zwrot jest wtedy kiedy kupujesz spółki w które nikt nie wierzy? A może jesteś gościem który cały czas ustawia koszyczek i probuje kupic jak najtaniej?
Bo mogę i mam dość powielania takich analiz. A gdybyś nie zauważył to niejaki Mazurkiewicz, też nic nie wnosi. Bo każdy może napisać, że będzie super i jak wypali to później chełpić się swoją rzekomą wiedzą. A jak nie, to zniknie jak poranna mgła.
Mazurkiewicz nie jest dla mnie żadnym wyznacznikiem tylko botem. Tylko głupiec inwestuje na giełdzie biorąc informacje z forum bankiera. Dla mnie ta spółka ma wartość choćby spekulacyjną. Odnawialne źródła energii, 0 długów , jakieś aktywa i pasywa. To wystarcza zęby parę tys włożyć w nią. Na chwilę obecną kurs jest niższy niż aktywa i pasywa które posiadają.
Moje posty podparte są na analizie funduszu inwestycyjnego o wysokim wskaźniku rentowności. Szacowana wycena funduszu oparta jest o analizy techniczne jak również raporty i informacje ze spółki.
Dnia 2022-10-17 o godz. 10:46 ~Mazurkiewicz napisał(a): > Witam > > > > Moje posty podparte są na analizie funduszu inwestycyjnego o wysokim wskaźniku rentowności. Szacowana wycena funduszu oparta jest o analizy techniczne jak również raporty i informacje ze spółki. > > > > Pozdrawiam
Nie widziałeś???????????? Informacje płynące ze spółki są od wielu, wielu, wieluuuuuuuu miesięcy takie same..................................................................., że ich po prostu NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tam nic się nie dzieje! Spotykają się tylko w na walnych zebraniach, bo muszą, a cała reszta dni jest do śmieci. Każdy z nich ma inne swoje biznesy do zarabiania pieniędzy i nikt nie myśli o Devoranie, który nic nie ma! 2 lata temu mieli choć plany ale teraz pozostaje już chyba tylko zgasić światło!