Dnia 2022-10-07 o godz. 16:46 ~Pawełek napisał(a): > Weź pyra już nie pisz tych bzdur. Ile można?
Czyli nie mam co liczyć na merytoryczny komentarz? :) No oczywiście, że nie. W końcu mam do czynienia z akcjonariuszem PXM. Gdybyś wiedział co to merytoryka i fakty, to byś tu nie siedział ;))
PS: Daję Ci szansę. Wskaż główne wskaźniki ekonomiczne i je porównaj. Mirbud VS Polimex na przestrzeni ostatnich lat. :))
I zapytam jeszcze raz. Dlaczego Mirbud ma je o 300-400% większe, a PXM zaledwie o 30-40%? Ja nie wiem, a Ty wiesz?
PS2: Możesz też wyłączyć energetykę i porównać wyłącznie Polimex-Infrastrukturę do Mirbud ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
No i starczy tego, ze dwie sesje polimek urusł, teraz czas na trzy miesięczne spadki. Standard, a jak widzę całe hordy naganiaczy na wzrosty, to pewnik ze bedą spadki, też standard.
Dnia 2022-10-07 o godz. 17:43 ~aqwert napisał(a): > No i starczy tego, ze dwie sesje polimek urusł, teraz czas na trzy miesięczne spadki. Standard, a jak widzę całe hordy naganiaczy na wzrosty, to pewnik ze bedą spadki, też standard.
Co urosło? :) Widziałeś jaki potrzebny był obrót, by dźwignąć dziada o te kilka groszy? :)) To potwierdza jedynie moją hipotezę, że akcji do wywalenia nie brakuje.
Problemem są wyłącznie naiwniacy, których brakuje do kupowania dziada po tak chlordanem wycenie.
Kto kupił te miliony akcji po 2,8 - 3,1 zł?
Możliwe, że PKN pozbierał trochę z rynku, bo planują wezwanie? Dlatego obligatariusz wymienił akcje, bo wie, że PKN weźmie od niego te 500 000 akcji z ucałowaniem ręki po 2,8 zł - a dla niego to zysk ;))
Dajcie se spokój ;) 1.xx albo i tak skończycie z niczym. Ten papier został na to skazany. Rafako to przyszłość.