• Jaka jest sytuacja - dyskusja Autor: ~Mordziaty [37.225.38.*]
    0.95 za sztukę i i nikt tego patykiem nie tyka. Po ile będą brać? Po 50 spekulacyjnie? Po 20? 10? Jeśli spółka taka dobra to czemu nikt nie kupuje po promocyjnej cenie? A moze rynek mówi że to za dużo jak na to co spółka sobą reprezentuje? Moim zdaniem nikt w to nie wchodzi ze względu na koszt alternatywny. Po co lokować kapitał akurat tutaj jak można znaleźć multum ciekawszych aktyw do alokacji kapitału.
  • Re: Jaka jest sytuacja - dyskusja Autor: hoossa [212.160.172.*]
    Wszystkie projekty okazały się dochodowe TYLKO dla zarządu Raport kwartalny to pokarze.
  • Re: Jaka jest sytuacja - dyskusja Autor: ~Xyz [46.134.14.*]
    Pokarze to Cię mama za ortografie
    Dnia 2022-10-07 o godz. 14:44 ~Xyz napisał(a):
    > Pokarze to Cię mama za ortografie

Jak masz coś do wniesienia merytorycznego do dyskusji to proszę.
    poprawka:
    * raport pokaże największa stratę w historii firmy

• Re: Jaka jest sytuacja - dyskusja Autor: ~Ziomek [188.252.14.*]
    Chyba Twoją stratę;)
  • Re: Jaka jest sytuacja - dyskusja Autor: ~profan [46.204.100.*]
    Na tą chwilę bardzo dobra uwaga, pisać też trzeba umieć. Marudzisz kolego hoossa już od dłuższego czasu. Zła firma, nie trafiona inwestycja, sprzedawaj.
    Zakładam, że forumowicz założył powyższy temat w celu zebrania informacji o sytuacji w firmie. Ja napisałem jaka jest sytuacja i pozwolę sobie podbić ten post 14.11.2022. Czy czekam ze zbyciem śmiecia do tego czasu? Nie. Czy kiedyś to kupię? Nie.

• Re: Jaka jest sytuacja - dyskusja Autor: ~bob [46.134.32.*]
    Żeby pokazali największą stratę w historii firmy to musieliby rozliczyć zapasy. Te zaś ciągle rosną i straty w raportach tuszują. Nie czarujmy się od raportu do raportu to patrzymy czy gotówki jeszcze starczy na marzenia o potędze. Drift jest w zasadzie niedochodowy. CMSR byłby gdyby był na czas a tak to CMS21 wampirzy sławę i kasę. Zakłądam że będzie miał jednak pozytywny wpływ na wynik ale z całą pewnością nie nawiąże nawet do całości kosztów firmy. A koszty są bardzo duże ponieważ próbują rozwijać Gearshift w który ja osobiście nie wierzę i będzie to dla mnie pozytywna niespodzianka jak to kiedyś wyjdzie i się sprzeda. Zgadzam się z kolegą hossa (który na tym forum kiedyś pisał że CMSR będzie miał wyścigi dragsterów :))) ) że do tego czasu firma może polec. Na dzień dzisiejszy po zakończeniu 3 kwartału nie ma żadnej widocznej promocji CMSR co mnie osobiście najbardziej zastanawia. Widać to zarówno na sensortower jak i po ilości opinii w sklepie google. Wstępnym sukcesem jest poprawa jego pozycjonowania w skepie googe na tyle że i bez promocji ktoś to pobiera. Ale przed apką jeszcze długa droga a przed firmą wiele wydanej kasy zanim to w pełni zadziała. Do tego czasu może nie być PlayWay na pokładzie. Lepiej żeby im się udało ulokować Drifta na konsole żeby dostać z tego kasę. To wtedy jeszcze ten pociąg pojedzie. Jest tu jeszcze kilka pozytywów które mnie tu trzymają ale nie chce mi się już rozpisywać.

To się wszystko może dobrze skończyć i być wielki sukces ale na razie są koszty i straty. Kurs wcale nie jest zaniżony. Uwzględnia ryzyko a spółka jest w silnym trendzie spadkowym i dopiero rosnąca kasa na koncie firmy to zmieni. Pozdrawiam wszystkich.
  • Re: Jaka jest sytuacja - dyskusja Autor: ~Ziomek [37.47.219.*]
    Najpierw za wcześnie weszłeś, teraz w nieodpowiednim momencie wyszedłeś, ale za to jesteś wyśmienitym doradcą.
    A komu ty to sprzedaż? Nikt poza ubranymi tego nawet przez przypadek nie weźmie. Takimi żałosnymi podbitkami robisz sobie tylko krzywdę a ja po troszeczku zejdę z tego. Dajesz się podkręcać ale nie uratujesz firmy bo tam mają akcjonariuszy głęboko. . Zerknij na twettera.
  • Re: Jaka jest sytuacja - dyskusja Autor: ~Ziomek [37.47.219.*]
    Kupuję akcje firmy, która robi gry, a nie produkuje tweety. Dopiero zaczynam w ECC, choć spółką interesuję się już od dłuższego czasu. Uznałem, że obecna cena jest dla mnie odpowiednia, jeśli się pomyliłem to trudno, moje ryzyko.
[x]
ECCGAMES 2,40% 0,19 2026-05-15 10:54:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.