Niedługo miną dwa lata od założenia tegoż projektu. Mogliśmy wspólnie być świadkami rozwoju spółki. Może wypada zrobić jakieś spotkanie z okazji drugich urodzin. Wyemituje się trochę akcji na paletę harnasia i jakiejś mortadeli na ognisko albo ew zrzutka po 30zl. Pooglądamy plakaty i zapowiedzi. Opowiem o moim pomyśle gry karcianej. Byłby sokół,maciek,gawor,patryk może wpadłby, no i autobus longów cierpliwych.
Przypomina mi się jak 12 maja 2021 roku kupiłem pierwsze akcje tutaj... był piękny słoneczny dzień, od rana wszystko układało się jakby lepiej, sprawniej... dzień mijał w atmosferze szczęścia, można było wyczuc w powietrzu euforię ludzi mnie otaczających. Po pracy odebrałem syna z przedszkola, ucałowałem w domu ciężarna żonę i zasiadłem do zakupów. Kupiłem skromny pakiet kkherbal.. a resztę historii już znacie... kiedy ognisko i gdzie ? Opilbym sukces :D
Jedyna pozytywna rzecz z tej wydmuszki to ludzie pokroju Wojtka! Jak będziesz kandydował do cyrku zwany sejmem masz mój głos. Na oszukiwaniu już się znasz, masz tutaj dobrą praktykę więc ogarniesz parę baniek z budżetu, obiecać obiecać i obiecać. Tak jak tu i jesteś super polityk. Pozdro mordo.