Car Mechanic Simulator Racing zbiera coraz więcej graczy. Spółka za niedługo zacznie zbierać owoce swojej kilkuletniej pracy podczas której zdobyli ogromne doświadczenie i know how, a tutaj zebrały się trole co doradzają żeby sprzedać podczas gdy kurs spółki szoruje po dnie. Jest bessa, wycena akcji ECC wynosi zaledwie niecałe 20mln podczas gdy mamy w Polsce spółki co nie zdążyły stworzyć jeszcze żadnej gry, a są wyżej wyceniane, np kapitalizacja jednej z nich to ponad 120 mln złotych. Nie dajcie się wykiwać dobroczyńcom co się martwią o cudze pieniądze.
Dnia 2022-10-05 o godz. 20:46 ~Co napisał(a): > Car Mechanic Simulator Racing zbiera coraz więcej graczy. Spółka za niedługo zacznie zbierać owoce swojej kilkuletniej pracy podczas której zdobyli ogromne doświadczenie i know how, a tutaj zebrały się trole co doradzają żeby sprzedać podczas gdy kurs spółki szoruje po dnie. Jest bessa, wycena akcji ECC wynosi zaledwie niecałe 20mln podczas gdy mamy w Polsce spółki co nie zdążyły stworzyć jeszcze żadnej gry, a są wyżej wyceniane, np kapitalizacja jednej z nich to ponad 120 mln złotych. Nie dajcie się wykiwać dobroczyńcom co się martwią o cudze pieniądze.
Powiem więcej, dzięki tej spółce inwestorzy zdobyli jeszcze większe doświadczenie. Śnij dalej, tylko jak się obudzisz to może być już inna rzeczywistość.
Niby dlaczego? Ja widzę postęp, jak dla mnie zaczną zarabiać kasę, bo pokazali, że potrafią robić porządne gry, a Gearshift da im dużo większe możliwości
CMSR już ma prawie 200tys pobrań na samym androidzie, kaska będzie spływać, poprzednia część w sumie liczyła 10mln pobrań i dalej dochodzą. Gearshift pewnie rozwali system, a ty albo chcesz kupić taniej albo dałeś się wyleszczyć i jeszcze tego nie wiesz.
Weź Ty siebie posłuchaj "Spieprzyli grę i Plaway tego nie chce promować." - google play ocena 4,8 na 9tys ocen, a w opisie PlayWay. Takie ogry jak ty nie powinny się tu w ogóle udzielać. Idźcie już sobie stąd chłopcy. Weź za rękę hosse i wracajcie na plac zabaw.
Gearshit (poprawna nazwa) to jedna wielka kupa i nic z tego nie będzie. Była kasa do wzięcia to wzięli. Odbebnili, przejedli i co? I jedziemy dalej w okolice takiego plantkonu gamedevu jak reddev, detalion itp
Nie wiem co się z kolegą hoossa stało. Przecież promował spółkę do jakiegoś czasu , zachwalał. Naprawdę wyszedłeś juz z akcji i teraz narzekasz pod zakup taniej. Inaczej byś tutaj się nie udzielał. Będzie dobrze.
A co wy się Hosssy czepiacie? Tym bardziej z takimi durnymi argumentami? Jaki zakup taniej? A jest drożej? Trzeba się uciekać na ECC do jakiegoś spamowania na forum aby kupić taniej? To co teraz jest drogo? Może na widłach spółka od kilku dni i się ludzie zabijają o akcje? WTF.... Czy naprawdę uważasz że nie ma podstaw aby być przynajmniej ...rozczarowanym obecną sytuacją.
Tylko krowa zdania nie zmienia więc w czym problem?? Jakby nie było to jest wiele do zrobienia w tej spółce...wiele drobnych rzeczy, które nie wymagają nie wiadomo jakiego zaangażowania finansowego, a mógłby wiele wnieść. Jest na co narzekać...każdy liczy że projekty wypalą i zarobimy kasę...jedni mogą wytrzymać więcej inni mniej....życie.
Tobie też nerwy puszczają widzę, o czym chcesz się rozpisywać. Ktos mocniej zaangażowany ciśnie akcje w dół i nie jest to indywidualny akcjonariusz z ulicy, chyba,ze ciśnie po trupach
~Profan....serio? Jaki mocniej zaangażowany? Gdyby ktoś taki chciał spuścić akcje na 50 czy 30gr to zrobiłby to w mig. Obroty zerowe, po co zaklinać rzeczywistość. Sam mam 35k papieru...a takich jak ja jest setki...gdyby choć 1% z tych osób chciał sprzedać PKC to wiesz co by się stało??
CMSR na 490 miejscu w kategorii symulacyjne...to jest tragedia... niby ocena 4,8, ponad 100k sciagniec, ale co z tego? Czlowiek sie łudził driftem, potem CMSR, ostatnia nadzieja zostala w gearshifcie....ewentualnie drift na konsole, ale spolka nie raczy wspominac o czymkolwiek, gdziekolwiek...
twitter, fb milczą, to jest tragedia, no ale nie kazda inwestycja sie udaje...