• Nie dajcie się Autor: ~Zrozum [5.173.112.*]
    Trzymać akcje.

Przed nami rekordowy kwartał, zamówienia i zyski. Do tego rusza luon.

Nie dajcie się dwulicowemu Pp. Trzymać akcje. :)
  • Re: Nie dajcie się Autor: ~Myślący [85.221.150.*]
    PP naganiał na wzrosty i malował świetlaną przyszłość - stopniowo sprzedawał akcje.
    Teraz zmienił wajchę i nagania na spadki i wieszczy upadek biznesu - kupuje stopniowo akcje.
  • Re: Nie dajcie się Autor: ~jam [109.95.113.*]
    Po to po forach latał jak głvpi :) Do Karpacza niech spieprza :)
  • Re: Nie dajcie się Autor: ~Pl [5.184.228.*]
    Sam wpadł w swoje sidła ! Sam je na siebie zastawił ! Ok naganiał ! Przes dłógi czas a jak zmienił wajche to myślał ze tak otumanili tu ludzi ze dalej mu będą wieżyczki i się przeliczył ! Tak to wygląda ! Olać typa i tyle manipulanty
  • Re: Nie dajcie się Autor: ~Xxx [188.33.224.*]
    dlugi
  • Re: Nie dajcie się Autor: ~Pl [83.7.202.*]
    Przecież jusz pisałem ze jestem skromnym dyzlektykiem i dyzortografem i pisze jak pisze ! Poprawianie mnie nie robi na mnie wrarzenia ! Długi czy dłógi też tesz czy terz ważne ze zrozumieć idze ! Widocznie jesteś tu nie dłógo he to niewiedzales nie szkodzi Pozdro
    Spoko .. cholernie się to rzuca w oczy. Oczywiście nie ma wpływu na tematy rozmów, z których tak naprawdę niewiele wynika .dodam że Wacik ma jednak potencjał. Załatwili już nawet rynek pomp ciepła. Piecyki kominki wrócą do łask.
  • Re: Nie dajcie się Autor: ~qwerty [89.64.44.*]
    Xxx - co masz na myśli mówiąc że załatwili rynek pomp ciepła? z tego co kojarzę WAT nie wchodził w rynek pomp ciepła i nie widzę nigdzie takiej informacji. Możesz doprecyzować?
  • Re: Nie dajcie się Autor: ~Pl [83.7.202.*]
    A tak zagadam chcecie większy kurs mieć od razu pściągajcie akcje na sprzedaży przynajmniej do 40 i bedze 40 zł od razu ! Nie sprzedawać akcji tak tanio to nie bedze niskiego kursu ! Sami sobie szkodzimy i zaniżamy kurs ! Ale nadejdzie moment to znowu wyszczeli w niespodziewanym monecie ! Poodcina te nisko stojące akcje i tyle . Teraz sprzedawać akcje po 30 -40 zł to grzech .
    Przez
  • Re: Nie dajcie się Autor: ~qwerty [89.64.44.*]
    Xxx - co masz na myśli mówiąc że załatwili rynek pomp ciepła? z tego co kojarzę WAT nie wchodził w rynek pomp ciepła i nie widzę nigdzie takiej informacji. Możesz doprecyzować?
  • Re: Nie dajcie się Autor: ~Max [89.228.97.*]
    Omega tez zajmuje się pompami ciepła
  • Re: Nie dajcie się Autor: ~Mx [188.33.248.*]
    Poprostu nie ma na rynku pomp ciepła, terminy dostaw są najszybciej na marzec... czyli kominki w grze.
    Na całe szczęście wat tym się nie zajmuje . Chodzi mi o pompy powietrze -powietrze pracujące na prąd .posiadacze pomp nie będą w stanie dotrzymać limitu KWh. A to wiąże się z wysokimi rachunkami za prąd. Zobaczcie wykresy SNX lub BEE. Uważam że obecnie najlepszym wyjściem na dogrzanie domu to właśnie małe piecyki. Powrót do przeszłości. Załóżmy... Putin zakręca gaz ukraincom... cała Ukraina ogrzewa domy gazem... pomyślcie jakie może być zapotrzebowanie na piece. To tylko hipoteza na jeden z wielu mozliwyvh wariantów. Dlatego ..nawet kupując po średniej 34 Będę 3mał bo widzę ogromny jeszcze potencjał.a sprzedają widać co co muszą brak np kasy na opłaty i wrzucają po te 30 szt.tym się nie martwię Pozdr.
[x]
LUON -47,37% 1,00 2025-03-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.