• Ktoś się dziś ładnie obkupil Autor: ~Jakub [193.56.224.*]
    Tak tanio już dawno nie było…
  • Re: Ktoś się dziś ładnie obkupil Autor: ~PR [89.171.4.*]
    Obkupił? Raczej wywalił truchło... Umómy się - na tej spółce wyszli dobrze tylko Pantoła i Pani Ola ewakuując się w dobrej cenie z praktycznie darmowych akcji. Panie Jakubie, Pan naprawde wierzy, że tu się jeszcze wydarzy coś dobrego w najbliższym czasie? Jak spółka która poza klapą Nemezis nie ma nic na koncie, ma wzbudzić zainteresowanie wśród inwestorów gdy konkurecją z branzy jest ogromna a wiel spółek ma się czym pochwalić (udane, gry, zyski, dywidendy)? Pytam szczerze nie złośliwie - co tu Pana trzyma? Kapitalizacja niby maleńka, ale to nie znaczy że nie może byc gorzej (a nie ma też za bardzo podstaw żeby było lepiej)
  • Re: Ktoś się dziś ładnie obkupil Autor: ~Wp [213.134.166.*]
    Jesli nie jest bardzo zasyfiona to samą wartością jest to, ze jest notowana. Dlatego ta kapitalizacja malenka to dla tego smiecia jakas tam szansa. Ja mam tego scierwa 40 kilo.
  • Re: Ktoś się dziś ładnie obkupil Autor: ~jb [185.242.252.*]
    myślałem że to Ty obracasz, bo praktycznie mało kto już tu został. nie wiem też pod co obecnie kupować, nawet i w tej cenie. moje akcje niestety zakopane i przez lata (jeśli nie zbankrutują) muszą poleżeć. obiecanki prezesa MovieGames tak jak i na innych spółkach zależnych pozostają tylko słowami rzuconymi na wiatr i nie widać żeby się coś działo. może kiedyś gdy będzie lepiej na giełdzie ktoś zrobi odwrotne przejęcie i wyjdziemy na zero - na więcej nie ma co liczyć.
  • Re: Ktoś się dziś ładnie obkupil Autor: ~Jakub [37.248.172.*]
    Patrzcie na arkusz kupna - dawno tylu zlecen nie było. Ktoś wysypał, ale ktoś to odebrał…
  • Re: Ktoś się dziś ładnie obkupil Autor: ~Wp [188.146.78.*]
    Moje tez zakopane na lata. Niestety. Pogodzilem sie z tym, chociaz nie ukrywam, ze dalem sie nabrac jak dzieciak. Bzdury ta Cwalina opowiadała i to mi prosto w oczy na walnym. No trudno… życie…
  • Re: Ktoś się dziś ładnie obkupil Autor: ~Wp [188.146.78.*]
    A przypadkiem tym cymbałom co odkupili na cywilke od Pantoły sie lockup nie skonczył?
[x]
DETGAMES 1,60% 1,90 2025-10-10 10:23:15
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.