Jak widzimy przez ostatnie dni zauważono wzrost wyceny akcji spółki. Nasz fundusz inwestycyjny prognozuje dalsze wzrosty oraz zainteresowanie szerszej grupy akcjami spółki.
Prognozy są bardzo optymistyczne.
Dnia 2022-10-04 o godz. 21:10 ~Mazurkiewicz napisał(a): > Witam, > > > > Jak widzimy przez ostatnie dni zauważono wzrost wyceny akcji spółki. Nasz fundusz inwestycyjny prognozuje dalsze wzrosty oraz zainteresowanie szerszej grupy akcjami spółki. > > Prognozy są bardzo optymistyczne. > > > > Pozdrawiam
Bałem się, że już się nie odezwiesz. Czuję się spokojniejszy.
Witam
Nie jestem w posiadaniu żadnych informacji dotyczących manipulacji kursem akcji. Kurs regulowany jest rynkowo.
Aktualnie widać spore zainteresowanie wśród zewnętrznych inwestorów w spółkę.
Należy spodziewać się pozytywnych wyników finansowych jak również realizacji nowych planowanych projektów już w najbliższym czasie co z pewnością odbije się pozytywnie na kursie akcji.
Z informacji otrzymanych od zarządu spółki dowiedziałem się o pracach nad najnowszym projektem.
Spółka wystosuje oświadczenie z informacjami już w najbliższym czasie.
Znowu kolejny projekt o którym dowiemy się w najbliższym czasie?????????????? Ludzie!!! Przecież oni się zatyrają jak będą robić tyle projektów!!!
Wprawdzie jeszcze żadnego nie skończyli o większości to nawet nie napisali ale zgodnie z informacją od niejakiego gostka o NICK-u "Mazurkiewicz" lada chwila się dowiemy. Tylko......................., że co chwile mamy się dowiadywać o kolejnym projekcie o kolejnych pracach ale................ jak do tej pory jest cisza. Kompletna CISZA!!! Dlaczego więc teraz miałoby być inaczej???