Ja oczywiście żartuje. Sam fakt pisania w taki sposób do obcych osób wiele pokazuje jaki to dzieciak. Albo podły sk... Wybierz sam. Stawiam że jednak infantylne pisanie na bankierze hah
To chyba z Karpacza nici. Nie zamierzam z osobami które plują mi w twarz iść na imprezę. Wydam na dzieci oczywiście jak mi się uda sprzedać akcje. Od dziś znowu będą giełdy czerwone. Euforia ucichnie i wracamy do realnego kryzysu.
PP nie płacz proszę ! Sam sobie to zapewniłaeś ze nikt teraz nie traktuje cię poważnie!!!! Po zmianie trendu do spółki z twojej strony !? Plucie nam w twarz i spółce ! I szyderczosć widzę z twojej strony ! Teraz będziesz robić już robisz żeby utrudniać ale to nie istotne ! Bo jesteś kłamcą ! I łgarzem ! A spółka dalej bedze się dobrze rozwijać większość z nas tu to wie ! Nie sprzedam poniżej 100 zł zmiana toku myślenia mówi wszystko o tobie CHOROMGIEWKO !!!! Jak wiatr wieje !
Tez tak mogło być !? To by wyjaśniało domniemywujac jego przejście na złą stronę mocy he !? A jak sprzedał to i tak pewnie nie wszystkie . Bo wie dobrze ze tu będze UP a już tez coraz blirzej do 3 kwartału 14 listopad Pozdro