• PP Autor: ~jam [109.95.113.*]
    Jeszcze 20.4zl i szykuj kase na Karpacz
  • Re: PP Autor: ~Myślący [85.221.150.*]
    Po tych ostatnich jego występach na forum i naganianiu na spadki, chyba odechciało się wszystkim imprezowania z PP.
    Nieładnie pogrywa z kolegami.
  • Re: PP Autor: ~Jam [109.95.113.*]
    Ja oczywiście żartuje. Sam fakt pisania w taki sposób do obcych osób wiele pokazuje jaki to dzieciak. Albo podły sk... Wybierz sam. Stawiam że jednak infantylne pisanie na bankierze hah
  • Re: PP Autor: ~PP [5.173.104.*]
    To chyba z Karpacza nici. Nie zamierzam z osobami które plują mi w twarz iść na imprezę. Wydam na dzieci oczywiście jak mi się uda sprzedać akcje. Od dziś znowu będą giełdy czerwone. Euforia ucichnie i wracamy do realnego kryzysu.
  • Re: PP Autor: ~Ja [94.71.230.*]
    Naganiaczy idź lepiej policzyć piecyki w castoramie
  • Re: PP Autor: ~Zrozum [5.173.112.*]
    J tak byśmy nigdzie nie poszli. Nie płacz.
  • Re: PP Autor: ~xxx [5.173.196.*]
    A było tak sympatycznie. Ciekawa zmiana, PP. Rozczarowanie trochę i zaskoczenie tak nagłą zmianą.
  • Re: PP Autor: ~PP [5.173.104.*]
    Tutaj dziesiątki tysięcy akcji czekają tylko na okazję żeby uciec z waloru.bja też czekam
    A w jakim celu ktoś miałby uciekać w okolicach 30zl? Przed najlepszym czasem dla spółki który nadchodzi.
  • Re: PP Autor: ~Max [89.228.97.*]
    PP tu ff to jakieś 50 tys akcji to o jakich ty dziesiątkach tysięcy akcjach gadasz .Po tenis pisania uznaje jednak ze Ty już akcji nie masz .
  • Re: PP Autor: ~PL [83.7.74.*]
    PP nie płacz proszę ! Sam sobie to zapewniłaeś ze nikt teraz nie traktuje cię poważnie!!!! Po zmianie trendu do spółki z twojej strony !? Plucie nam w twarz i spółce ! I szyderczosć widzę z twojej strony ! Teraz będziesz robić już robisz żeby utrudniać ale to nie istotne ! Bo jesteś kłamcą ! I łgarzem ! A spółka dalej bedze się dobrze rozwijać większość z nas tu to wie ! Nie sprzedam poniżej 100 zł zmiana toku myślenia mówi wszystko o tobie CHOROMGIEWKO !!!! Jak wiatr wieje !
  • Re: PP Autor: ~Aqq [217.97.66.*]
    to PP sprzedawał w spadkowych sesjach licząc że odkupi po 20, a tu figa z makiem, niżej nie lecimy.
  • Re: PP Autor: ~Pl [83.7.74.*]
    Tez tak mogło być !? To by wyjaśniało domniemywujac jego przejście na złą stronę mocy he !? A jak sprzedał to i tak pewnie nie wszystkie . Bo wie dobrze ze tu będze UP a już tez coraz blirzej do 3 kwartału 14 listopad Pozdro
    To nie może nie urosnąć. Czekamy na listopad. Olać PP żenujący typ.
[x]
LUON -47,37% 1,00 2025-03-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.