Dnia 2022-10-04 o godz. 15:05 ~Ncp napisał(a): > https://www.youtube.com/watch?v=vlXgzw0PjW0
Dziękuję za odnośnik, bo przyda się może innym. Jednak tutaj nic nowego i zaskakującego w tym wywiadzie Prezes mojej ulubionej Spółki nie powiedział. Jeszcze powinniście uzbroić się w cierpliwość, jeśli wymagacie oczekiwanych wzrostów kursu ACT - próbuję to sygnalizować od kilku dni. Więc pozdrawiam cierpliwych.
uprzedziłeś mnie S.H, (ale,czekam na choćby 2 słowa co pisałem akurat personalnie część do Ciebie w innym)), dla mnie w punkt pojechał Pan Piotr ,mogliby to puścić na ogólnopolskim i wszędzie, jak wygląda nie tylko aktualnie robienie obrotu,sprzedaży,transport, szczególnie, że towar sam się nie zapakuje w coraz droższe szaraki,nie dowiezie,itp itd...bo sprzedać po cenie XXXXXX każdy potrafi,czyż nie ? przekonamy się po kilku tyg-msc kto na rynku sie przejechał na kosztach, ale nadal widzę potencjał w formacie ich pakowania dla innych, zaczęliśmy tyle :)
zapomniałem dodać...bezrobocie (statystycznie, uwielbiam te "%" ) zmalało i się póki co utrzyma (może nawet niżej poleci do końca 2022, bo jednak nadchodzą żniwa, miłego i szanujcie akcje spółki, która zaskoczy nie raz jeszcze
Dnia 2022-10-04 o godz. 17:35 ~bywalec napisał(a): > uprzedziłeś mnie S.H, (ale,czekam na choćby 2 słowa co pisałem akurat personalnie część do Ciebie w innym)), >
[...]
Bywalcze, więcej niż dwa słowa w odpowiedzi na wczorajszy post są planowane, jednak one wymagają dostępności czasu, a z tym obecnie krucho. Może w nocy. Pozdrawiam serdecznie i bywaj!