Kpisz czy o drogę pytasz? Ani w tym ani w przyszłym. Żeby nie było płaczu jak kolejne espi będą znowu k wywalaniu akcji albo o przesunięciu terminu na przemysłowe. Brak platformy czy nadal brak umów pozostaje bez komentarza.
Ale w jednym masz rację. Nie tykam akcji wcześniej jak te 30groni. Dlaczego ktoś mi ma ciągle sypać wyżej? I założe się że po tych numerach większość tak podejdzie. Dlatego siłą rzeczy pójdzie to w pi z du. Brawo tak trzymać.
Wczorajsze dwie transakcje po około 30 tys. wydają się kolejnymi do espi o ruchach Prezesa lub jego żony. I znowu jedna to było kupno, druga to sprzedaż. Ale to akurat tutaj już jest normalne. Zobaczymy za kilka dni. Pozdr.
Pierwsza i druga transakcja to byl zrzut. Pierwszy w dużej części wpadł mi (22 k) na 36.4. Niebawem się okaże czy to laskowe akcje. Jeżeli prezes i prezesowi zaraportowała już zakup akcji serii D odpowiednio milion i 500 k, to wg wywiadu (w którym informował ze sprzedaje by pozyskać środki na nowa emisje) już nie powinni sypać, jeśli jednak to razem
Do wysypania zostało im łącznie jakies 90 k akcji (policzyłem dzisiaj po wszystkich ich raportach o sprzedaży oraz raportu przy obejmowaniu akcji serii C - ile wtedy mieli akcji przed objęciem)
Wszystko rosło setkami i tysiącami procent w hossie covidowej , teraz mamy bessę i nie chce rosnąć i nie pomoże zaklinanie i głupie ruchy prezesów. I brak zysków z działalności.
Ale serio sprzedaż 20-50 tys akcji ? to raczej celowe uwalanie kursu pod wariant uwalamy przez 2-4 tyg niech wysypie każdy kto ma potem info, luka i dzida Każdy jeden przemysłowy magazyn do kilkanaście baniek a jak z tauronem coś klepną to już może być kilkadziesiąt baniek co dla takiej firmy może być niezłym boosterem. W końcu nawet 01C podpisał z Tauronem umowy na farmy a MTE ma swoje magazyny Zaczekajmy do końca listopada jeżeli się nic nie wydarzy to pewnie poczekamy kolejny rok
Też tak myślę ,bezmyślnie jak dzieci by tego nie robili i narażali się na krytykę z akcjonariatem się Prezesie nie walczy zapamiętaj to sobie, wczoraj coś dobrałem tak od niechcenia wracam patrzę i jest. I specjalnej podaży też nie widzę raczej trolling spadkowy.
A co ma niby ten wariant na celu? I komu przyniesie korzyści? Bo ani nam ani zarządowi na pewno. Sorry ale ni kupy ni D się to nie trzyma. Sam bym chciał się dopatrywać jakichś pozytywów ale taka teoria na pewno nią nie jest?
Nie wiem co masz do tej czapeczki z daszkiem, w mojej branży IT gdzie prowadzę swój biznes i na spotkaniach branżowych konferencjach czapka z daszkiem to normalna rzecz
Pewnie w waszych czasach chodziło się w garniturach i kaszkietach ale powiedzenie jak Cię widza tak Cię piszą przestało mieć znaczenie
Ludzie patrzą na to jakie masz portfolio a nie jak wyglądasz
Większość prezesów firm ma swój styl i nie chodzą już w koszuli zapiętej pod ostatni guzik