Dobre pytanie. Ja zamierzam trzymać. Skoro prezes sprzedał 28.09 i nadal rosło, to myślę że coś jest na rzeczy. Czytanie tych wszystkich wątków strasznie miesza w głowie, a tak naprawdę nikt z ulicy nie co będzie. Przy tej dynamice zmian kursu może być naprawdę ciekawie. Szkoda, że na forum nikt nie chce podzielić się merytoryczną wiedzą i swoimi doświadczeniami w takich przypadkach. Pożyjemy zobaczymy.
Na forum można poczytać o nadchodzacym bankructwie, o kłopotach finansowych spółki. Średnio połowa wpisów. Reszta to 10-15 osób, czyli jest nas niewielu z akcjami. Świetna spółka do spekulacji. Moim zdaniem kurs będzie wyciągnięty powyżej 1 złotego , jeżeli przebije ostatni szczyt 1,15 to będzie droga otwarta do dalszych wzrostów. Oczywiście może się okazać , że faktycznie wywalą spółkę z giełdy i wtedy jesteśmy w czarnej ....
Wracając do oytania- pomysł ze sprzedażą rano chyba nie jest dobry.
Ja też pewności nie mam. Jednak ktoś to kupuje codziennie nie patrząc na cenę , poniżej 1 złotego to i tak według mnie jest okazja. Pytanie które powinniśmy sobie zadać to kiedy ten ktoś będzie chciał to wyrzucić. Przy 1,2,3 złotych czy może wyżej... Cudziennie jest realizowany ten sam scenariusz: szybki podjazd i potem odpuszczenie zakupów. Wtedy kurs spada z powrotem i około 17 mamy kolejną pozycję startową do następnej sesji.
Moim zdaniem ten ktoś na to właśnie liczy- efekt psychologiczny niepewności. Tak jak u Ciebie.
Dla mnie sprzedaż poniżej 1 złotego to strata pieniędzy.