Umowa uwzględnia możliwość zmiany formuły współpracy pomiędzy stronami, zarówno w każdym momencie trwania umowy jak i w przyszłości w ramach jej kontynuacji, na wspólne przedsięwzięcie produkcyjne, realizowane w oparciu o technologię i licencję marki Sunamp.
Umowę podpisali w Poznaniu CEO Sunamp Andrew Bissell oraz CEO Faradise Andrzej Laskowski. Faradise Energy będzie dystrybuować na polskim rynku baterie Sunamp Thermino do ciepłej wody, koncentrując się na modelach kompatybilnych z pompą ciepła i fotowoltaiką. Umowa dystrybucyjna jest pierwszym krokiem w kierunku stworzenia spółki joint venture produkującej baterie cieplne z materiałów zmiennofazowych w Polsce pod marką Sunamp.
Czas jest akumulacyjny więc tylko dla formalności chciałem tylko napisać że ja wciąż na walorze. Nic nie sprzedałem, nigdzie nie uciekłem. Po prostu szkoda czasu na dyskusje z osobami typu Ce itp :) Firma idzie w dobrym kierunku więc wypada poczekać.
Papier niestety nie ma siły i jest mocno dociskany. Widać też ze w takie dni jak ten, popyt jest gdzieś indziej.
Arkusz po stronie sprzedaży jest pusty, ale ciągle wali ktoś z ukryciaka. Zastanawiam się kto to i jak dużo jeszcze tego papiera ma :-)
Spolka strasznie zleciała, już chyba 2 raporty temu analityk wskazywał że taki spadek jest nieuprawniony (czy "nieuzasadniony" - już nie pamiętam), a gdzie kurs byl parę miesięcy temu, a gdzie jest teraz...
Spolka zdrowa, z perspektywami i dobrymi fundamentami. Pozostaje tylko czekać, bardziej niecierpliwi już chyba opuścili poklad. Pytanie ile jeszcze zlecimy....
Dnia 2022-10-04 o godz. 18:31 ~Fan napisał(a): > Papier niestety nie ma siły i jest mocno dociskany. Widać też ze w takie dni jak ten, popyt jest gdzieś indziej. > > > > Arkusz po stronie sprzedaży jest pusty, ale ciągle wali ktoś z ukryciaka. Zastanawiam się kto to i jak dużo jeszcze tego papiera ma :-) > > > > Spolka strasznie zleciała, już chyba 2 raporty temu analityk wskazywał że taki spadek jest nieuprawniony (czy "nieuzasadniony" - już nie pamiętam), a gdzie kurs byl parę miesięcy temu, a gdzie jest teraz... > > > > Spolka zdrowa, z perspektywami i dobrymi fundamentami. Pozostaje tylko czekać, bardziej niecierpliwi już chyba opuścili poklad. Pytanie ile jeszcze zlecimy....
no chyba nie bo cierpliwy sypie od 5 zł, sprowadzając kurs od szczytu 70% i na razie cena go satysfakcjonuje bo podsypuje cały czas, sprowadzi kurs jeszcze niżej , tylko ze popyt marny nawet po spadku nie widać zainteresowania spółką i sypacz nie ma komu opchnąć towaru i schodzi coraz niżej . Dzisiejsza sesja pokazuje jak słaba jest spółka, nawet bardzo słaba