• DZiś 2 X INFO ! ! ! ! Autor: ~J-23 [31.61.232.*]
    Nie wiem o co chodzi , nie czytałem , ale na pewno REWELKA ja zwykle
    I, .... już JURTO +30 % minimum ! ! !

HAHAHhhhaaaaaa
    oczywiście , że żartuję
  • Re: DZiś 2 X INFO ! ! ! ! Autor: ~Biznesmenroku [37.248.174.*]
    Sprzedałeś 800 szt 3,5 grosza wyżej i znów się ustawiłeś na nowe kółko? Będzie na dwa tanie winka?
  • Re: DZiś 2 X INFO ! ! ! ! Autor: ~J-23 [31.61.224.*]
    I dzisiaj kolejne "świetne" INFO
    Zawarcie aneksu do istotnej umowy 
    ESPI: Raport bieżący 15 / 2022 24.10.2022 12:26:59

Zarząd SANWIL HOLDING S.A. („Emitent”) informuje o zawarciu aneksu do umowy pożyczki, o której Emitent informował raportem bieżącym nr 9/2021 z dnia 12 października 2021 roku. Zgodnie z przedmiotowym aneksem zmianie uległ termin spłaty kwoty pożyczki z pierwotnie określonego na dzień 31 października 2022 roku na dzień 30 kwietnia 2023 roku oraz oprocentowanie pożyczki. Pozostałe zapisy, za wyjątkiem aktualizacji zapisów w zakresie wydłużenia terminów obowiązywania prawnych zabezpieczeń Emitenta, jako pożyczkodawcy, nie uległy zmianie.

Jeśli więc oprocentowanie uległo zmianie , to ciekawe czy chociaż pokryje inflację , bo jak wiadomo "spece" z holdu snw są MISTRZAMI od robienia tego typu biznesów jak np , opcje walut. BOMI, DRESZBA itp
  • Re: DZiś 2 X INFO ! ! ! ! Autor: cmpunk [31.61.232.*]
    Jak tam scett po 4 daweczce? Skrzydełka już wyrosły? :-D
  • Re: DZiś 2 X INFO ! ! ! ! Autor: ~J-23 [31.61.233.*]
    Dnia 2022-10-24 o godz. 14:00 ~J-23 napisał(a):
    > I dzisiaj kolejne "świetne" INFO
    > Zawarcie aneksu do istotnej umowy 
    > ESPI: Raport bieżący 15 / 2022 24.10.2022 12:26:59
    >
    > Zarząd SANWIL HOLDING S.A. („Emitent”) informuje o zawarciu aneksu do umowy pożyczki, o której Emitent informował raportem bieżącym nr 9/2021 z dnia 12 października 2021 roku. Zgodnie z przedmiotowym aneksem zmianie uległ termin spłaty kwoty pożyczki z pierwotnie określonego na dzień 31 października 2022 roku na dzień 30 kwietnia 2023 roku oraz oprocentowanie pożyczki. Pozostałe zapisy, za wyjątkiem aktualizacji zapisów w zakresie wydłużenia terminów obowiązywania prawnych zabezpieczeń Emitenta, jako pożyczkodawcy, nie uległy zmianie.
    >
    > Jeśli więc oprocentowanie uległo zmianie , to ciekawe czy chociaż pokryje inflację , bo jak wiadomo "spece" z holdu snw są MISTRZAMI od robienia tego typu biznesów jak np , opcje walut. BOMI, DRESZBA itp

i wczoraj (8.II.24r.) znów "przełomowe" INFO o kolejnej udzielonej pożyczce ,.....
    Jeśli to takie dochodowe , czego zupełnie nie widać po kursie , to może niech zmienią nazwę na np. DOM POŻYCZKOWY sanwil s.a.

pozdr
  • Re: DZiś 2 X INFO ! ! ! ! Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2024-02-09 o godz. 11:15 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-10-24 o godz. 14:00 ~J-23 napisał(a):
    > > I dzisiaj kolejne "świetne" INFO
    > > Zawarcie aneksu do istotnej umowy 
    > > ESPI: Raport bieżący 15 / 2022 24.10.2022 12:26:59
    > >
    > > Zarząd SANWIL HOLDING S.A. („Emitent”) informuje o zawarciu aneksu do umowy pożyczki, o której Emitent informował raportem bieżącym nr 9/2021 z dnia 12 października 2021 roku. Zgodnie z przedmiotowym aneksem zmianie uległ termin spłaty kwoty pożyczki z pierwotnie określonego na dzień 31 października 2022 roku na dzień 30 kwietnia 2023 roku oraz oprocentowanie pożyczki. Pozostałe zapisy, za wyjątkiem aktualizacji zapisów w zakresie wydłużenia terminów obowiązywania prawnych zabezpieczeń Emitenta, jako pożyczkodawcy, nie uległy zmianie.
    > >
    > > Jeśli więc oprocentowanie uległo zmianie , to ciekawe czy chociaż pokryje inflację , bo jak wiadomo "spece" z holdu snw są MISTRZAMI od robienia tego typu biznesów jak np , opcje walut. BOMI, DRESZBA itp
    >
    > i wczoraj (8.II.24r.) znów "przełomowe" INFO o kolejnej udzielonej pożyczce ,.....
    > Jeśli to takie dochodowe , czego zupełnie nie widać po kursie , to może niech zmienią nazwę na np. DOM POŻYCZKOWY sanwil s.a.
    >
    > pozdr

Scettuś, lepiej działać w wielu branżach i zarabiać na posiadanym kapitale, niż naprawiać malezyjskie czołgi x-D.
    Masz, poczytaj sobie o nadchodzącej chorobie X:
    https://nowosci.com.pl/co-wiemy-o-chorobie-x-ujawniono-przerazajace-szczegoly-badacze-zawezaja-potencjalnych-sprawcow-nowej-epidemii-i-podaja-jej-nazwe/ar/c14-18294519
  • Re: DZiś 2 X INFO ! ! ! ! Autor: ~J-23 [31.61.227.*]
    Dnia 2024-02-10 o godz. 10:19 cmpunk napisał(a):
    > Scettuś, lepiej działać w wielu branżach i zarabiać na posiadanym kapitale, niż naprawiać malezyjskie czołgi x-D.
    > Masz, poczytaj sobie o nadchodzącej chorobie X:
    > https://nowosci.com.pl/co-wiemy-o-chorobie-x-ujawniono-przerazajace-szczegoly-badacze-zawezaja-potencjalnych-sprawcow-nowej-epidemii-i-podaja-jej-nazwe/ar/c14-18294519

Tak , tak wc punk,

O "zdolnościach" tj. żyłce do interesów speców z holdu snw wiedzą wszyscy, a ci którzy siedzą tu dłużej jak np.ty ( 18 czy już 19 roczek?) to nawet odczuli to na własnej skórze ,.... dla przypomnienia tylko np. BOMI, DRASZBA, opcje walutowe itp i nie będę już wspominał o corocznie wypłacanych 'wysokich' dywidendach* z tych OGROMNYCH zysków w "wielu branżach" ,....

I ja na twoim miejscu bym się tak nie wyśmiewał z tego SUNDRAGON-a , bo już się wyśmiewałeś z np. SferaNET, z 4 Mass , a ja na tych (i innych) walorach zarobiłem i jeszcze zarobię i tak jak pisałem wcześniej na 4 Mass będzie 10 zet niż na tym twoim tzw.holdzie snw 2 zet.

A co do chorób ,... to nawet jak będzie już ta choroba X, Y czy Z , to ho;d z Lublina i tak nic z tego mieć nie będzie

--------------------------------------------------------------------------------
    ( * ) dla mniej zorientowanych : taki żarcik , bo nikt tu na snw NIGDY żadnej dywidendy nie widział i nie zanosi się na to
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.227.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: DZiś 2 X INFO ! ! ! ! Autor: ~J-23 [31.61.237.*]
    Dnia 2024-02-12 o godz. 17:30 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2024-02-10 o godz. 10:19 cmpunk napisał(a):
    > > Scettuś, lepiej działać w wielu branżach i zarabiać na posiadanym kapitale, niż naprawiać malezyjskie czołgi x-D.
    > >
    > wcpunk,
    >
    > I "malezyjskie czołgi" dziś + 5,5 % a "SUPER" hold snw czerwień -0,5%
    >
    > pozdr

"malezyjskie czołgi" czytaj SUNDRAGON dziś (13.II.24r.) PLUS (kolejne) ~10 % jak na razie a "SUPER" hold snw czerwień -2,5%
    Dnia 2024-02-13 o godz. 12:14 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2024-02-12 o godz. 17:30 ~J-23 napisał(a):
    > > Dnia 2024-02-10 o godz. 10:19 cmpunk napisał(a):
    > > > Scettuś, lepiej działać w wielu branżach i zarabiać na posiadanym kapitale, niż naprawiać malezyjskie czołgi x-D.
    > > >
    > > wcpunk,
    > >
    > > I "malezyjskie czołgi" dziś + 5,5 % a "SUPER" hold snw czerwień -0,5%
    > >
    > > pozdr
    >
    > "malezyjskie czołgi" czytaj SUNDRAGON dziś (13.II.24r.) PLUS (kolejne) ~10 % jak na razie a "SUPER" hold snw czerwień -2,5%

SUNDRAGON vel "malezyjskie czołgi" + 13,xx % HAHAhhahahahahahaahahaaaaa
    Dnia 2024-02-13 o godz. 12:46 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2024-02-13 o godz. 12:14 ~J-23 napisał(a):
    > > Dnia 2024-02-12 o godz. 17:30 ~J-23 napisał(a):
    > > > Dnia 2024-02-10 o godz. 10:19 cmpunk napisał(a):
    > > > > Scettuś, lepiej działać w wielu branżach i zarabiać na posiadanym kapitale, niż naprawiać malezyjskie czołgi x-D.
    > > > >
    > > > wcpunk,
    > > >
    > > > I "malezyjskie czołgi" dziś + 5,5 % a "SUPER" hold snw czerwień -0,5%
    > > >
    > > > pozdr
    > >
    > > "malezyjskie czołgi" czytaj SUNDRAGON dziś (13.II.24r.) PLUS (kolejne) ~10 % jak na razie a "SUPER" hold snw czerwień -2,5%
    >
    > SUNDRAGON vel "malezyjskie czołgi" + 13,xx % HAHAhhahahahahahaahahaaaaa

I ,... 'malezyjski czołg' "wdrapał" się na TYLKO + 16 czy 17% jak na razie
    A 'hold' snw zjazd poniżej "magicznego" 1,80

pozdr
    i do jutra ??
  • Re: DZiś 2 X INFO ! ! ! ! Autor: ~hmm [193.102.79.*]
    Dnia 2022-10-03 o godz. 16:48 ~Biznesmenroku napisał(a):
    > Sprzedałeś 800 szt 3,5 grosza wyżej i znów się ustawiłeś na nowe kółko? Będzie na dwa tanie winka?

lepiej zarobic na 800 sztukach po 3,5gr niz stracic dziisatki tysiecy po 1,08

zapamietaj tą radę (gratis) to moze  w koncu kiedys prestaną cie okradac na gieldzie tak jak na sanwilu
    Dnia 2022-10-03 o godz. 16:19 ~J-23 napisał(a):
    > Nie wiem o co chodzi , nie czytałem , ale na pewno REWELKA ja zwykle
    > I, .... już JURTO +30 % minimum ! ! !
    >
    > HAHAHhhhaaaaaa
    > oczywiście , że żartuję

Opublikowano przy kursie: 1,05 zł, zmiana od tamtej pory: 77,62%
    A ja cały czas się zastanawiam, gdzie podziewa się twój kumpel hmm?
    Miał się odzywać, odgrażał się, a śladu po nim żadnego.
    Czyżby już po preparatach na niebiańskiej scurvaali szamał średnią hawajską z podwójnym serem?
    ooo jak milo ze o mnie pomyslales.... hmm ma sie dobrze, nawet bardzo dobrze, tylko juz mu sie znudzilo nabijanie sie z ciebie i innych losi ktorzy uwierzyli w potege holdingu i trochę ciekawiej gospodaruje swoj czas niz przesiadywanie na forum sanwilu. Nawet kursu bardzo nie sprawdzalem, bo wiedzialem ze sie tu nic spektakularnego nie moze wydarzyc i sie nie wydarzyło.

ps. zamiast przypominac ile uroslo od pierwszego postu tej konwersacji przypomnij mi prosze ile jest ponizej kursu z 2020 roku, tam zdaje sie bylo cos kolo 6 PLN? Podsumowujac hmm zyje i ma sie dobrze, realizuje pasje i korzysta z zycia a ty siedziz na tej beznadziejnej spoleczce juz 16 rok i wierzysz ze ci manna spadnie z nieba. Nie spadnie. Ciao!
    Dnia 2024-02-14 o godz. 11:39 ~hmm napisał(a):
    > ooo jak milo ze o mnie pomyslales.... hmm ma sie dobrze, nawet bardzo dobrze, tylko juz mu sie znudzilo nabijanie sie z ciebie i innych losi ktorzy uwierzyli w potege holdingu i trochę ciekawiej gospodaruje swoj czas niz przesiadywanie na forum sanwilu. Nawet kursu bardzo nie sprawdzalem, bo wiedzialem ze sie tu nic spektakularnego nie moze wydarzyc i sie nie wydarzyło.
    >
    > ps. zamiast przypominac ile uroslo od pierwszego postu tej konwersacji przypomnij mi prosze ile jest ponizej kursu z 2020 roku, tam zdaje sie bylo cos kolo 6 PLN? Podsumowujac hmm zyje i ma sie dobrze, realizuje pasje i korzysta z zycia a ty siedziz na tej beznadziejnej spoleczce juz 16 rok i wierzysz ze ci manna spadnie z nieba. Nie spadnie. Ciao!

Hrummku, znasz bajkę o zającu i żółwiu? :-)

ooo to to.... w opowiadaniu bajek jestes tutaj najlepszy :) auf wiedersehen
  • Re: DZiś 2 X INFO ! ! ! ! Autor: ~J-23 [31.61.236.*]
    Dnia 2024-02-14 o godz. 21:09 ~hmm napisał(a):
    > ooo to to.... w opowiadaniu bajek jestes tutaj najlepszy :) auf wiedersehen

Zgadza się wcpunk to wybitny bajkopisarz ,....
    ale to już nie 16 , ale 18 czy 19 latek wciskania kitu na snw
  • Re: DZiś 2 X INFO ! ! ! ! Autor: cmpunk [31.61.247.*]
    Już za chwileczkę, już za momencik, teatrzyk WHO zacznie się kręcić. Podziwiam was chłopcy za ten optymizm, że czujecie się bezpieczni. To miód na moje zdrowe serduszko, jak już to zaczną od nowa
  • Re: DZiś 2 X INFO ! ! ! ! Autor: ~hmmm [193.102.79.*]
    on juz nawet sam nie wie jak dlugo to trwa, ale wystarczajaco dlugo by sie w glowie co nieco poprzestawialo :)
    mi sie juz nawet nie chce tutaj z nim przekomarzac i sobie z niego zartowac, bo ilez mozna
    Dnia 2024-02-16 o godz. 17:57 ~hmmm napisał(a):
    > on juz nawet sam nie wie jak dlugo to trwa, ale wystarczajaco dlugo by sie w glowie co nieco poprzestawialo :)
    > mi sie juz nawet nie chce tutaj z nim przekomarzac i sobie z niego zartowac, bo ilez mozna

Poczekaj, już niedługo twoje problemy znikną ;-).
  • Re: DZiś 2 X INFO ! ! ! ! Autor: ~hmmm [193.102.79.*]
    1. straszysz mnie juz od conajmniej dwoch lat,
    2. ja problemów nie mam,
    3. a twoj sanwilowy problem nie zniknie i zostaniesz z nim na kolejne lata
    Dnia 2024-02-17 o godz. 22:10 ~hmmm napisał(a):
    > 1. straszysz mnie juz od conajmniej dwoch lat,
    > 2. ja problemów nie mam,
    > 3. a twoj sanwilowy problem nie zniknie i zostaniesz z nim na kolejne lata

Spokojnie, Gut wspomniał o 3 latach. Inni mówili o 3,5 roku. WHO już wie.
    Nosisz przy spodniach granat przywiązany za zawleczkę. Więc nie masz na to wpływu.
    O Sanwil się nie martwię.
    a ten znowu bredzi :)
  • Re: DZiś 2 X INFO ! ! ! ! Autor: ~J-23 [31.61.224.*]
    Dnia 2024-02-18 o godz. 18:48 ~hmm napisał(a):
    > a ten znowu bredzi :)

TAk , cały czas to samo ,....
    czyli za lada moment 'światowa ZARAZA' , a najlepszym panaceum na to szt. skóra ta "antybakteryjna" z " holdu " snw
  • Re: DZiś 2 X INFO ! ! ! ! Autor: ~BODRZI [109.243.64.*]
    https://www.sanwil.com/o-firmie
[x]
SANWIL -3,05% 1,43 2025-10-20 15:08:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.