Do eufori i stwierdzenia podwojne dno jest jeszcze daleka droga. Faktycznie wskazniki pokazuja sygnal kupna, ale to wcale nie znaczy ze od teraz bedzie roslo. Konsola moze miec rozmiar 60-20, to za duzo, zeby sie ekscytowac tym walorkiem.
Nic się na dziś nie zmieniło i nie zmieni. Utwierdza mnie to w przekonaniu nadaktywność Dexter, zwanej dalej Dixi... :) Normalnie dziennie z 10 postów, a dziś ze trzydzieści... :). Tak trzymaj Dixi.
No w tej sytuacji może jeszcze spaść chwilowo na ok. 48, ale wtedy sprężyna się zwolni wg mnie. A Wy róbcie co chcecie. Szczególne pozdrowienia dla Dixi i Pixi... :). Dziewczyny już za niedługo nie zarobicie 1 zeta za post od swojego zleceniodawcy. Przykro mi.
Moim zdaniem, to nie jest rekomendacją, niech każdy decyduje na własne ryzyko o decyzjach inwestycyjnych dziś klasyczny poziom drugiego dna albo inaczej formacji W. Moim zdaniem dzisiejszy na D młot potwierdza moment odwrócenia trendu. Jeśli się mylę to trzeba się pożegnać że spółką z 25% stratą. Zdarza się. Pozdrawiam wszystkich, którzy nie wpisują się tu w szaleństwa zamawiania do sprzedaży nie uzasadniając tego.
Dnia 2025-01-20 o godz. 14:57 ~lol napisał(a): > Znowu widzisz podwojne dno?
maxswinger widział już wcześniaj odbicie, które dzisiaj wyzerowaliśmy https://www.bankier.pl/forum/temat_13-5-14-jutro-bede-bronil-jak-konstytucji,69537001.html teraz jak się dużo osób pomyliło, to może wejdzie na tym podwójnym dołku
Ja dobieram, 16 zł bez 2 groszy mieliśmy dzisiaj, można pod to zagrać, i zobaczyć potem, czy czegoś wyżej nie zrobią jeszcze docelowo.
Dnia 2025-01-20 o godz. 15:33 ~Arc napisał(a): > Dnia 2025-01-20 o godz. 14:57 ~lol napisał(a): > > Znowu widzisz podwojne dno? > > maxswinger widział już wcześniaj odbicie, które dzisiaj wyzerowaliśmy > https://www.bankier.pl/forum/temat_13-5-14-jutro-bede-bronil-jak-konstytucji,69537001.html > teraz jak się dużo osób pomyliło, to może wejdzie na tym podwójnym dołku > > Ja dobieram, 16 zł bez 2 groszy mieliśmy dzisiaj, można pod to zagrać, i zobaczyć potem, czy czegoś wyżej nie zrobią jeszcze docelowo.
Min dzisiaj: 14,1400 zł Minimum historyczne: 14,0400 zł (25-01-14)
Ten podwójny dołek jest wyjątkowo wyjątkowy, jak to wybronimy dzisiaj, to będzie mega ciekawie - można powiedzieć, że wszyscy inni są na stracie albo wywalili, więc nie będzie zagrożenia ze strony sypaczy praktycznie.