• Ekipa = kupa Autor: ~Darekm [79.129.144.*]
    Spółka bez perspektyw że jakiś frajer gada że wszystko jest super a nawet lepiej to jest to samo co w zeszłym roku gadali że 100 zł ma być
  • Re: Ekipa = kupa Autor: ~WOT [82.180.151.*]
    Jak bez perspektyw? Ty widziałeś jakie wyświetlenia ponownie generują? Idź do jakiejkolwiek biedronki w PL i zobacz jak schodzą ich produkty...Nie powiesz mi, że sami to wykupują...
    Ale no w sumie od zawsze to było dla mnie normalne..że przecięty bankierowy inwestor..mężczyzna w średnim wieku na stabilnej posadzie w "korpo" zarabiający na tyle dobrze, że może sobie inwestować w różne pierdy czy to GPW czy NC...NIE JEST W STANIE OBJĄĆ UMYSŁEM, że 25 latek w kolorowych włosach wrzucając stories reklamowe na swojego IG..kosi połowę jego rocznej pensji albo i lepiej...za 10 minut roboty :)
  • Re: Ekipa = kupa Autor: ~Dg564 [79.129.144.*]
    Chłopcze kupuj pod korek za rok oddasz za parę groszy jak na chleb zabraknie
  • Re: Ekipa = kupa Autor: ~Hmmm [88.156.134.*]
    To teraz ladnie sprawdz na instastory np mini majkianoswiadczenie w sprawie ekipa holding hahahhahaha
  • Re: Ekipa = kupa Autor: ~Majaki [31.135.199.*]
    Dnia 2022-10-03 o godz. 18:01 ~Hmmm napisał(a):
    > To teraz ladnie sprawdz na instastory np mini majkianoswiadczenie w sprawie ekipa holding hahahhahaha

I co z tego oświadzcenia niby wynika? Jasne, że chcą wykpić sie z umowy pod przykrywką przyjaźni.
    Niestety, prawdziwy swiat tak nie wygląda, umowy trzeba honorować.
  • Re: Ekipa = kupa Autor: ~Griver [46.114.173.*]
    To po co tu jesteś ? Kolejna dobra dusza przychodząca tylko ostrzec innych
  • Re: Ekipa = kupa Autor: ~Hmmm [88.156.134.*]
    Jestes naiwniakiem wiszącym po 12 zl
  • Re: Ekipa = kupa Autor: ~Pablo [89.64.35.*]
    Ten naiwniak będzie jeszcze zarobiony a ty będziesz wycierał łzy w poduszkę.
  • Re: Ekipa = kupa Autor: ~Dg564 [79.129.144.*]
    Pablo chyba sam nie wierzysz w ty co mówisz zarząd tej "spółki" probóje jeszcze podbić kurs żeby opchnąc wam akcję bo już widzą że w przyszłym roku to za tą spółkę już nic nie dostaną
[x]
EKIPA 1,08% 1,40 2025-12-04 16:34:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.