Jak bez perspektyw? Ty widziałeś jakie wyświetlenia ponownie generują? Idź do jakiejkolwiek biedronki w PL i zobacz jak schodzą ich produkty...Nie powiesz mi, że sami to wykupują...
Ale no w sumie od zawsze to było dla mnie normalne..że przecięty bankierowy inwestor..mężczyzna w średnim wieku na stabilnej posadzie w "korpo" zarabiający na tyle dobrze, że może sobie inwestować w różne pierdy czy to GPW czy NC...NIE JEST W STANIE OBJĄĆ UMYSŁEM, że 25 latek w kolorowych włosach wrzucając stories reklamowe na swojego IG..kosi połowę jego rocznej pensji albo i lepiej...za 10 minut roboty :)
Dnia 2022-10-03 o godz. 18:01 ~Hmmm napisał(a): > To teraz ladnie sprawdz na instastory np mini majkianoswiadczenie w sprawie ekipa holding hahahhahaha
I co z tego oświadzcenia niby wynika? Jasne, że chcą wykpić sie z umowy pod przykrywką przyjaźni. Niestety, prawdziwy swiat tak nie wygląda, umowy trzeba honorować.
Pablo chyba sam nie wierzysz w ty co mówisz zarząd tej "spółki" probóje jeszcze podbić kurs żeby opchnąc wam akcję bo już widzą że w przyszłym roku to za tą spółkę już nic nie dostaną