• Uuu lala... Autor: ~Lol [46.134.102.*]
    Ale kogoś cisną zwieracze. Czyżby brak wiary w nową platformę, która miała być do końca września? A może tych umów na 50 baniek co już leżały na biurku. Widocznie wiatr zdmuchnął. No cóż, szkoda...
  • Re: Uuu lala... Autor: ~racjonalista0220 [188.252.84.*]
    35 tyś akcji czeka na kupnie, jakoś nikt nie oddaje. Strasza po 20 k na sprzedaży i tyle tylko mogą, jakby chcieli sprzedać to by puscikli grosza niżej. tyle w temacie.
  • Re: Uuu lala... Autor: ~jw [46.175.109.*]
    Było nawet i 40k. Niewiele brakło abym to skubnął. Uciekł mi yeah baniutki w ostatniej chwili. Skoro tak, to sobie poczekam na koniec tej zabawy.
  • Re: Uuu lala... Autor: ~www [198.16.66.*]
    To desperacja nie zabawa.
  • Re: Uuu lala... Autor: ~racjonalista0220 [188.252.84.*]
    o macie 60 k do oddania, zapraszam
  • Re: Uuu lala... Autor: ~spekulant [188.33.232.*]
    No ja tak sie kiedys wylessczylem z czesci akcji T2P straszac na S malymi batonami i mi skubneli po ok 50gr potem poszla pompa na 1.80zl heh dlatego juz nie strasze chcac dokupic taniej, bo mozna szybko, latwo sie wylessczyc z akcji w dolku :D Moze sie jeszce uda dobrac fajny pakiecik w tej lub nizszej ceni jak dadza, a jak nie to nie i tak mam juz sporo za rok odda sie po 3moze 5zl i tyle w temacie.. :)
  • Re: Uuu lala... Autor: ~gracz [83.26.192.*]
    A kto ma oddawać Ci co nie posiadaja akcji? albo raczej chca kupic przeciez to troling.
  • Re: Uuu lala... Autor: ~Lol [46.134.102.*]
    No ktoś to niestety zwalił ponad 20% jakimiś drobnymi
  • Re: Uuu lala... Autor: ~Pogromca [46.134.80.*]
    Ale się podniecacie bo ktoś marne 60tys chce kupić. Spokojnie prezesowa kupuje albo prezes i opchnie wam po pindzisiąt groszy hahah. Zrobili z tej spółki łajno. Niby nie sra się do własnego gniazda, a tu to robią.
  • Re: Uuu lala... Autor: ~odpal [198.16.66.*]
    To juz nie w tym roku?
  • Re: Uuu lala... Autor: ~spekulant [188.33.232.*]
    Moze w tym nigdy nie wiadomo czas pokaze, wszystko zalezy jak szybko boom ja magazyny w PL nastapi i zaczna podpisywac umowy na konkretje kwoty to powoli bedzie sobie rosl kursik w sile.. Pozostaje dalej cierpliwie czekac i dobierac poki tanio co tu wiecej pisac. Juz sie nie udzielam na forum bo to nie ma sensu strata czasu..
    Przeciez wiecie jak to sie robi wywalac na szczycie,i zostawic mała pule na zbicie kursu a jak jest kilka takich osób to nie ma siły.
    Jedyna rada dobierac a dla wisielcow usredniac jesli spolka perpektywiczna .
[x]
MTENERGIA -3,42% 0,28 2023-06-01 15:46:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.