Ale kogoś cisną zwieracze. Czyżby brak wiary w nową platformę, która miała być do końca września? A może tych umów na 50 baniek co już leżały na biurku. Widocznie wiatr zdmuchnął. No cóż, szkoda...
35 tyś akcji czeka na kupnie, jakoś nikt nie oddaje. Strasza po 20 k na sprzedaży i tyle tylko mogą, jakby chcieli sprzedać to by puscikli grosza niżej. tyle w temacie.
No ja tak sie kiedys wylessczylem z czesci akcji T2P straszac na S malymi batonami i mi skubneli po ok 50gr potem poszla pompa na 1.80zl heh dlatego juz nie strasze chcac dokupic taniej, bo mozna szybko, latwo sie wylessczyc z akcji w dolku :D Moze sie jeszce uda dobrac fajny pakiecik w tej lub nizszej ceni jak dadza, a jak nie to nie i tak mam juz sporo za rok odda sie po 3moze 5zl i tyle w temacie.. :)
Ale się podniecacie bo ktoś marne 60tys chce kupić. Spokojnie prezesowa kupuje albo prezes i opchnie wam po pindzisiąt groszy hahah. Zrobili z tej spółki łajno. Niby nie sra się do własnego gniazda, a tu to robią.
Moze w tym nigdy nie wiadomo czas pokaze, wszystko zalezy jak szybko boom ja magazyny w PL nastapi i zaczna podpisywac umowy na konkretje kwoty to powoli bedzie sobie rosl kursik w sile.. Pozostaje dalej cierpliwie czekac i dobierac poki tanio co tu wiecej pisac. Juz sie nie udzielam na forum bo to nie ma sensu strata czasu..