4 odc Kamperki ma tak pozytywne komentarze, z odcinka na odcinek widać progres i talent organizatorów, czy montażu - jestem spokojny o przyszłość moich akcji bo Karol, Łukasz i ludzie, którymi się otaczają to złote dziewczyny i chłopaki
Spolka skupia wiele projektów, w tym jednym z nich jest projekt na youtubie a w każdym wątku ocena spółki wyłącznie poprzez ilość wyświetleń na youtubie. Według mnie, nie świadczy to o spółce Ekipa Holding tylko o piszących na wątku jak nie rozumieją spółki, działalności spółek i giełdy NC.
Piszący, jeżeli są w akcjonariacie lub planują być to porażka, jeżeli tak jest.
Mi tam lotto. Możesz podejmować decyzje inwestycyjne np. pod prognozę pogody lub ułożenia fusów w herbacie, tylko pisząc o tym, robisz z siebie publicznie oszołoma.
Ja tylko powiem że właśnie od dawna widać kto się angażuje w odcinki, dlatego friz ma ten Vibe z genzie a nie z 6 wyklętymi. Nie dziwię się że ich drogi się rozchodzą, myślę że nawet lepiej.
Friz zrobi druga edycję TM5 i znajdą się kolejni ciekawi ludzie głodni rozwoju a nie tylko " zkeszowania swojego wizerunku"
Dokładnie tak. Internet bardzo szybko weryfikuje komu się chce, a komu nie...Nie jestem ich grupą docelową jednak jako inwestor przykładam się i oglądam od czasu do czasu co tam w trawie piszczy...Wystarczy zobaczyć to co nagrywa teraz np. Murcix :) Aż wstyd, że tak duży influencer jak tylko przestał być pod skrzydłami Friza zaczyna nagrywać takie gówno...telefon, jedzenie obiadu...robienie makeupu i pójście do żabki xD a później Tromba nie potrafi zrozumieć dlaczego jego filmy tego typu wypadają gorzej niż np. Pateca, który ostatnio grał w szachy podczas skoku spadochronowego :)