Chciałbym wrócić do raportu rocznego za 2020r.
Raport już wtedy określał terminy kolejnych produkcji, premier, dem. Prócz mms który miał być flagowcem a okazał się klapą spółka nie zaprezentowała nic. W raporcie tocznym aztec i far north w demo miały być w 3/4q 2021, tak samo gra na Switch, Projekt2 na Switch pełna wersja q4 2021, mms na ps w 1q 2022, W raporcie za 2q z sierpnia spółka podtrzymała wydanie dwóch dem i gry na Switch w q3, a ten się skończył. Spółka przez ten czas nie dopełniła żadnej planowanej daty. W związku z czym, my, akcjonariusze mamy prawo wiedzieć co się w niej dzieje, bo to zaczyna się robić mocno niepokojące. Proponuję, żebyśmy zebrali logiczne pytania i zadali spółce w trybie odpowiedniego artykułu, bo takie prawo mamy. Ja osobiście uważam, że ktoś świadomie wprowadza nas w błąd. Ktoś nas tu mocno oszukuje. Czy opóźnienie dem far north i aztec o rok oznacza, że na premierę gry będziemy czekać do 3q 2024? A może spółka zrezygnuje z gier jak z Headsmana? Nie wiem co myśleć. Czy możemy zebrać 5%, żeby się liczyć w dyskusji?
Popieram. W raporcie okresowym za II kw. dema Azteca i Far North zapowiadano w 3 kw. 2022. Brak komunikacji że strony spolki w tej jest niepoważne. Rozumiem, że nadzwyczajne okoliczności mogą uzasadniać zmiany, czy przesunięcia ale brak komunikacji to kwestia braku profesjonalizmu. Skłania również do wniosków związanych z kwestia kształtowania kursu waloru.
Wg materiałów z sierpnia 2022 wersję tech. Dem Azteca i FN były już gotowe.
https://biznes.newseria.pl/biuro-prasowe/gielda/play2chill-w-pierwszym,b1953753413
Była kiedyś gdzieś informacja, że rezygnują z headsmana, albo castle managera? Ile to kosztowało, dlaczego takie decyzję podjęli?
Martwi mnie, że po debiucie mmsa mowili, że listopad to nie jest miesiąc na wypuszczanie gier, a 3kw. już przegapili..
bardzo dobry pomysł. zarząd ma w d....pie nie tylko ulice ale moze też losy tej spółki. jakbyście w stajni mieli około 10 spółek tylko po to aby optymalizować np. koszty w grupie to niektóre są tylko po to aby NIE zarabiać a przejmować koszty.
To zrozumiałe tylko nie wypuszcza się tego na giełdę i nie wyciąga kasy za akcje od ulicy.
zarząd slaaabiutka presją na sukces, bardzo dziwne działanie.