• no i obrót 750 złotych na akcjach dzisiaj Autor: ~atleta [78.8.233.*]
    zajbongo, chyba ten prezes pootwieral te małe satelity żeby pompować kasę i robić koszty.
    sukcesu nie widac
  • Re: no i obrót 750 złotych na akcjach dzisiaj Autor: ~dzejzbont [88.156.131.*]
    No sam widzisz, nikt nie chce sprzedawać, wszyscy zapakowani i czekają na wystrzał na dwucyfrowe poziomy :)

Nawet dzisiaj z rana znowu musieli straszyć teoretycznym kursem otwarcia na poziomie -50 % ale nikt się nie przestraszył.

A wczoraj próbowano wystraszyć spadkiem kursu przez... sprzedaż jednej akcji :)

Papier w silnych rękach i u rozumnych akcjonariuszy.

Efekt będzie taki że przy konkretnych wiadomościach i wynikach, będą się zabijać o te akcje, kupować pkc i pytać na forum dlaczego nie mogą ich kupić.

Sam zobaczysz, ze przy prologu sm będzie tutaj 4 - 5 zł, przy pełnej wersji tm dobije do 10 - 11 a przy pełnej wersji sm (która moim zdaniem będzie gdzieś w połowie przyszłego roku) papier osiągnie okolice 14 - 15 zł a spółka kapitalizację około 40 - 45 milionów.
  • Re: no i obrót 750 złotych na akcjach dzisiaj Autor: ~atleta [78.8.233.*]
    teoretycznie masz rację. aby się upewnić potrzebne są wzrosty z dużym obrotem. do tego jak zawsze i wszędzie potrzebne wlasciwe info lub espi.
    mały obrót może też świadczyć o braku zainteresowania akcjami, co tutaj se może sprawdzać.
    3 mam kciuki, mam tego trochę w portfelu ale co do właściciela mam parę przemyśleń i obserwacji.
    innasprawa sytuacja gamingu dzisiaj.

nic to, poczekam ale swoje obserwacje będę komentował czasem
  • Re: no i obrót 750 złotych na akcjach dzisiaj Autor: ~Pytrak [83.10.130.*]
    Na większości spółek jest teraz mały obrót. Na duality było wczoraj 700 zł, na asmodev 800 zł, na megapixel 900 zł. Nie ma skłonności do ryzyka więc póki co nikt nie kupuje. Plus taki że widać na wielu spółkach że już też nikt nie chce sprzedawać. W końcowej fazie bessy zawsze jest zauważalny znikomy obrót. Oby to właśnie o tym świadczyło bo już wystarczy tego marazmu. Życzę wszystkim udanych inwestycji i udanego weekendu.
[x]
ATOMJELLY 0,00% 1,05 2025-12-03 15:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.