...co tu się dzieje na tej spółce ? 2 miesiące przed kluczową premierą a wycena jak spółek po słabych premierach ? Pytam serio. Wiem że gaming słaby itp, ale 21 baniek to miał jujub po zatonięciu Kurska...
Panika, emocje. Uważam , że po premierze nawet średnio udanej przy 50-60 zł na czysto za sztukę kurs może spokojnie wrócić do przedziału 40-50 zł. Przy udanej premierze zaskoczeniu rynku dużo wyżej
Panika to raczej nie, za niskie obroty. Tutaj problemem jest na pewno fatalny sentyment do sektora. Druga sprawa to chyba jednak ta cała "rodzina Movie Games", nie cieszy się ten twór zbyt dużą estymą wśród inwestorów. Cóż, współczuję haka, wycena obecnie jest tak niska że niedługo grzechem byłoby nie wejść choćby spekulacyjnie przed premierą, o ile takowa istotnie odbędzie się w grudniu. Powodzenia życzę, może zamelduję się tutaj kiedyś z jakimś pakietem :)
Ooo kolega z Drago :) Obyśmy nie doszli kiedyś do wniosku, że nie ma co dalej inwestować w studenciaków z grupy PLW... Czasem mam takie myśli, że to jednak nie tędy droga. Na drago jestem już 70 tysi na czerwono i męczy mnie to, FTS okazał się gniotem, nie wiem czego tam nie ogarnęli, co tam się porobiło...Sam nie wiem czy nie podziękować na podbitce pod Wintera. Z drugiej strony przed 3 laty wiele gniotów miało kosmiczne wyceny przed premierami, tylko czy to wróci kiedyś..? No nic, czas odpocząć, życzę sukcesów :)