Co tu taki harmider ? Taka mało znana mała spółka a takie zainteresowanie. Ja tu jestem od dawna i tyle troli spadkowych to jeszcze nie widziałem. To jest dobry wskaźnik przyszłych wzrostów. Nie rozumiecie że w ten sposób się ujawniacie. Pokazujecie że jest dużo chętnych.
Co ci się zgadza ? Pisałeś pisałeś że będzie 13.x do końca lipca. Potem w sierpniu chyba inny kolega trol że może będzie 14 do końca sierpnia. Mamy koniec września. Tracicie czas. Tu naprawdę niewiele potrzeba kasy żeby ruszyło na 25. Wystarczy że przyjdzie dwóch co będą chcieli kupić po bańce i zostaniesz z ręką w nocniku jak i reszta śmieciarzy.
Welo ma rację. Niby taka super spółka, a po podaniu rekordowych wyników, zamyka się prawie na 0, a o mało co zamek prawie na czerwono. To pokazuje, co naprawdę rynek sądzi o tej firmie.
Właśnie o tym napisałem. Dlatego niewiele potrzeba żeby poszło w górę. Że wam nie szkoda czasu. Ile tu można zarobić na handelku przy takich małych obrotach.
Tym optymistycznym akcentem możemy zakończyć ten wątek :) . Idź za radą Ciekawskiego. Nie ma czasu na pierdoły. Są ważniejsze sprawy, a dokładnie raport, zyski, marża itp. Ekonomii nie oszukasz.
Trzeba odnotować kolejną pozytywną zmianę. Takich dużych ofert kupna jak w zeszłym tygodniu (10 tys. akc.) to tu nie było bardzo dawno. Widzę że reszta kupujących się pochowała, zaciskają zęby i modlą się żeby nie odpaliło.
Sami tego batona na K postawiliście, by tylko innych zwabić na kupno powyżej 15. Jak tylko Wam sprzedadzą 500 sztuk po tej cenie, to zaraz się wycofacie ze zleceniem. Elwirki nie oszukasz!
Elwirka, co ty tak tutaj koczujesz? Chyba chcesz jednak chapnąć trochę taniutkich akcyjek po 15,15 za szt. Spiesz się, bo to ostatnia okazja. Do wzięcia 687 walorków, po jakże niewygórowanej cenie.
Zastanów się. Jak bym chciał popychać do góry to bym wystawiał oferty w czasie wzrostów na giełdzie a tu giełda odbiła i ktoś się schował. Próżny trud trole. Trzeba było kupować kiedy był czas. Ale będę się śmiał jak odjedziemy bez was :)
Acha! Usiłujecie ubrać ludzi po 15.15. Nikt się nie nabierze na ten fortel! Mam już pełną szafę ciepłych modnych ubrań na zimę. Kolejnych marki Delko nie potrzebuję. A na pewnie nie po tej pod niebiosa wybujałej cenie!
Dawno tu nie zaglądałem, ale widzę że dalej się męczycie z ty gniotem. Kokejne tygodnie, miesiące, rekordy a gniot jak stał tak stoi i nadal nikt temu oszustowi nie wierzy.
Ty sprzedasz, pan Ciekawski sprzeda. Gdy niebawem nastąpi krach na giełdzie, obaj uznacie moją ofertę odkupienia Waszego cudownego papiera po dyszce z sztukę za niebywale szczodrą. I z wdzięcznością pocałujecie me wielkoduszne rączki w podzięce.
Elwira, ja będę sprzedawał część moich akcji za 3-4 lata po 90zł. Chcesz poczekać ? Tylko że cena może wzrosnąć. Załóżmy że skumulowana inflacja za ten okres wyniesie ~50% to sobie ją doliczę.
Są chętni, ale poczekajcie, nie spieszcie się, nie kupujcie na razie. Za parę lat będę potrzebował takich inwestorów jak wy. Komuś trzeba sprzedawać na górce.
Ty tu trolujesz już tyle czasu i jeszcze nie wiesz jakie tu są małe obroty. Spójrz sobie jakie były obroty przed bańką covid-ową np. w sierpniu 2019, i sprawdź sobie teraz jakie były potem wzrosty (~300% ?). Nie martwi cię to ? Jeśli nie masz akcji bo się właśnie wyprzedałaś za bezcen.
Elwira. Zatkało ruskie kakao. Welo próbuje zmienić temat a rozmawialiśmy o obrotach więc powtórzę moje pytania. Ty tu trolujesz już tyle czasu i jeszcze nie wiesz jakie tu są małe obroty ? . Spójrz sobie jakie były obroty przed bańką covid-ową np. w sierpniu 2019, i sprawdź sobie teraz jakie były potem wzrosty (~300% ?). Nie martwi cię to ? Jeśli nie masz akcji bo się właśnie wyprzedałaś za bezcen.
Elwira, zatkało ruskie kakao ? Napisałaś: "Ponad 4,5 godzin sesji i zero obrotów. Żadnej transakcji. Nie martwi Cię to?"
Welo zaśmiecił forum więc powtórzę moje pytania. Ty tu trolujesz już tyle czasu i jeszcze nie wiesz jakie tu są małe obroty ? . Spójrz sobie jakie były obroty przed bańką covid-ową np. w sierpniu 2019, i sprawdź sobie teraz jakie były potem wzrosty (~300% ?). Nie martwi cię to ? Jeśli nie masz akcji bo się właśnie wyprzedałaś za bezcen.
Coś wybiórcza ta Twoja pamięć. I co się stał po tych 300% wzrostach? Nie pamiętasz? Gruchnęło w dół jeszcze szybciej niż rosło i do dziś się kurs nie może podnieść po tym upadku. Wy chyba tu czekacie na kolejny spekulacyjny wystrzał, by ubrać tony naiwnych leszczy na górce. Ale nu nu, nici z tego i się jeszcze dziś irytujecie, bo znowu nie obroniliście 15tki.
Twoje pytanie było o obroty. Jak widzisz brak transakcji na tej spółce nawet przez cały dzień o niczym nie świadczy. I nie radzę zwracać uwagi na to co jest widoczne w arkuszu zleceń bo tam widać tylko znikomy ułamek całego popytu. Wszyscy się kryją bo wiedzą że spółka jest dużo więcej warta niż jej wycena i boją się że wysokie oferty wypłoszą sprzedających. Co do wystrzału, to tak jak pisałem wcześniej, jest jak najbardziej prawdopodobny. Nie martwi cię to że poświęciłaś tu tyle czasu i możesz zostać z niczym ?