Gdzie tam święty friz.... oj dzieciaki. Friz się pokłuci z dziewczyną i będzie po ekipie. No chyba że z nazwy. Ja tam jestem starej daty można powiedzieć. Pamiętam jak Abstrahuje się bawiło, jakie spółki mieli. Jaki hajs. Gdzie są dzisiaj? No właśnie tam skończy każdy. No ale bawcie się dobrze. Jeśli spadek z 18 na 4 nie robi na was znaczenia to spadek z 4 na 1 też nie zrobi.
A czemu nie powiesz o wzroście z 2 zł na te 18 tylko w drugą stronę, przecież to nie friz kupował i napompował do takie ceny, ludzie grali spekulacyjnie pod informacje o połączeniu.
Tak się kończy gra spekulacyjna i friz nie ma nic do tego. Skoro abstrahuje tak skończyło to może dobrym pomysłem jest wzięcie pasuta do firmy i niech opowie o swoich błędach
Słyszałeś coś o panie January ostatnio? Co mówił że giełda się nie otworzy. Gdzie on jest, gdzie są jego spółki z CLC na czele? Wszystko ryje po dnie. Coś rośnie z jego spółeczek?
Słyszałeś Friza i innych dzieciaków z ekipy co mówili przy kursie 18-15. Pseudo menadżera tego całego wujka?
Dzieciaki się zabijały na giełdzie o akcje. Ja sobie kupiłem przy 16 zeta tak spekulacyjnie za 4k chyba. Nie pamiętam nie za dużo. Sprzedałem po 5,5 zł. No ale wiadomo że teraz jest pompa bo jaśnie panowie postanowili porozmawiać z akcjonariatem.
Za tydzień z powrotem w dół, no ale to będzie specjalne zagranie zapewne.
Ty tak na serio? Gadali teoretycznie ile obstawiają że będzie kurs a ty to wziąłeś za obietnicę? Pod drugie żadne dzieciaki nie zabijały się o akcje bo żeby je kupić trzeba być pełnoletnim.
I nie nie bronie ich bo sporo utopiłem tutaj, ale to była moja decyzja i sam jestem za to odpowiedzialny.
Sam napisałeś że kupiłeś spekulacyjnie, wiec musialeś się liczyć z tym że to działa w dwie strony i nie zawsze jest jakbyś chciał
no proszę Was ta spółka już nigdy nie wróci na 16 zł ( 16 zł = 640 mln kapitalizacja haha) Dno i 5 metrów mułu jak te całe social media dla .... Mieli swoje 5 min za pare lat będzie ktoś inny tak jest zawsze
A wg mnie nie masz racji, obecnie trwa transfer newsów, wiedzy przez yt, mamy spółkę pioniera monetyzacji wyświetleń, z dobrą marką, co tu były za orzeciążenia wszyscy poczuli, na własnej skórze hejt i spadek wartości kapitału na kontach maklerskich, ale jak spadało, tak szybko może urosnąć, tylko trzeba konsekwencji, cierpliwości i dobrych decyzji, Ci co te akcje mieli, obserwują i dość mocno uśrednili i wg mnie zarobią na przekór rynkowi, mało tego spekula swoje, a gro ludzi tu jest i będzie na dłuższy termin, bo tu jest perspektywiczny rynek i grupa ludzi, którzy dobrze pokierowani rozpędzą firmę jak lokomotywa