Dnia 2022-09-30 o godz. 12:16 ~moryc napisał(a): > To zwykle nieroby, ktore dzialaja politycznie, tak jak w przypadku GNB.
NC to pseudo giełda, gdzie wszyscy mogą oszukiwać bez jakiejkolwiek odpowiedzialności. Ten co tutaj inwestuje nie ma żadnych praw do upomnienia się o zainwestowane pieniądze, tak stanowi nasze chore prawo. Nie masz też gdzie się zwrócić o jakąkolwiek pomoc. Amerykanie wydoili ile się tylko dało, a teraz pomimo tego, że cena akcji nadal figuruje po 2 zł nic się nie dzieje z tą spółką, 0 zainteresowania ze strony przekształcenia, czy odkupienia jej. W samych stanach w LLC Pharma 0 kontaktu, a ich strona internetowa to prawdopodobnie fikcja. Z zapisów KRS wynika, że nadal istnieje, ale co z tego skoro nie ma z nimi żadnej komunikacji. Omijać NC to dziadostwo szerokim łukiem. Szlak mnie trafia, bo to bezpowrotna strata zainwestowanych pieniędzy, kłopot z pozbyciem się tego śmiecia (akcji) i wiecznym zapytaniem, bez odpowiedzi - co dalej?.
Dnia 2023-05-09 o godz. 20:48 ~z0rr0 napisał(a): > Na normalnej giełdzie byłby choćby delisting, a tak to g*wno wciąż zaśmieca mi portfel.
Mnie też zaśmieca. Chciałem coś więcej dowiedzieć się na temat dalszych losów tej spółki. Dzwoniłem do USA, pisałem e-maile, chciałem skontaktować się z Apollo i cisza. Ani me, ani be. Wydoili z nas ile się dało. Jedyną dobrą stroną jest to, że spółka nadal istnieje, a więc można sądzić, że w przyszłości może ktoś się na nią zdecyduje i wszystko ruszy z czasem pod innym szyldem. To takie moje pobożne życzenie. Może ktoś z posiadających akcje, (przecież było nas wielu), coś wie? Może ktoś ma możliwość zainteresować media. Przecież to jakiś rodzaj wałka który zgotowali amerykanie.
Niestety, to samo z INNOGENE teraz. Dla mnie koniec zabawy z NC i biomedami. GPW powinna zadbać o jakość rynku i choćby wprowadzić delisting jak inne porządne giełdy.