• Podsumowanie czatu inwestorskiego - mega INFO Autor: ~rav [185.234.241.*]
    1) Skup akcji własnych za kwotę do 3 mln złotych. Dlaczego? Zarząd uważa, że aktualny poziom cen akcji nie odzwierciedla wartości Ekipa Holding SA. Nachodzi walne zgromadzenie.
    2) Przejście na GPW jest rozważane w dłuższym okresie
    3) Sprzedaż lodów jest niesamowita - Nie możemy mówić o szczegółach niemniej jednak nasze założenia co do sprzedaży zostały kilkukrotnie przebite - jesteśmy bardzo zadowoleni.
    4) Są prace nad nowymi produktami żywnościowymi.
    5) Nie będzie dywidendy na razie.
    6) Przychody z Genzie, inicjatywy Ekipy: od czasu projektu dom ekipy przychody z reklam zwiększyły się nawet 8 krotnie.
    7) Rozmowy z partnerami są prowadzone: Spółka prowadzi wiele rozmów z potencjalnymi partnerami, o podpisanych umowach będziemy informowali rynek poprzez raporty Espi
    8) Projekty fabularne (wg mnie chodzi o gry, ale mogę się mylić): Jeden z projektów jest na ukończeniu. Najwiekszy z projektów będzie miała swoją premierę w 2024
    9) Dobra sprzedaż i opinie o kosemtykach Genzie: Kolekcja kosmetyków Genzie x Bell (cienie, eyelinery, maskary, pomadki i konturówki) przyjęły się świetnie pod względem komercyjnym, popularności jak i również pozytywnych doświadczeń i zadowolenia klientów.
    10) Serial animowany w 2024 roku.
    11) Słodycze: Dystrybucja pralinek i cupsów rozpoczeła się w dniu wczorajszym, a na przestrzeni najbliższych dni można się ich spodziewać w sklepach
    12) Gra Dino zostanie wydana w 2023 roku.
    13) Napoje Ekipy większym sukcesem niż lody Ekipy.
    14) Kolaboracje z zagranicznymi twórcami: Prowadzimy takie rozmowy.
    15) Przejmowanie innych firm nie jest niemożliwe: Jednym z celów Ekipa Holding jest wytwarzanie nowych uniwersów, nie wykluczamy jednak przejęć.

Relacji z inwestorami w najbliższym czasie będzie więcej? : Dzisiejszy czat jest początkiem nowej komunikacji z inwestorami.
  • Re: Podsumowanie czatu inwestorskiego - mega INFO Autor: ~ArTi [5.173.132.*]
    Ja jestem ogólnie zadowolony z odpowiedzi, wiadomo że o dramie nie powiedzą wszystkiego, dobrze że to są marginalne wpływy do holdingu od tych twórców, bardziej psuje to wizerunek całej firmy która tak naprawdę jest holdingiem czyli ekipa i 6 zbuntowanych to tylko mała część projektu
  • Re: Podsumowanie czatu inwestorskiego - mega INFO Autor: ~rav [185.234.241.*]
    Tak, info bardzo dobre, można sobie tylko pluć, że człowiek tak wcześnie kupił, bo jakby teraz poszedł na zakupy, to w przeciągu kolejnych kilkunastu miesięcy by podwoił, a może i potroił zysk. Dobre czasy dla spółki idą w mojej opinii, jeszcze ten skup akcji własnych za łączną kwotę 3 mln złotych. Super...
    A co myślicie o tym pytaniu
    Patryk - Anonim 10:30
    Czy friz naprawdę oszukał swoich przyjaciół ?

Krzysztof Misiałkiewicz 10:30
    jedyną osobą, która mogłaby się czuć oszukana to Karol
  • Re: Podsumowanie czatu inwestorskiego - mega INFO Autor: ~Pablo [5.173.96.*]
    Jeśli ktoś myśli że wiśi tu na haku gdy kupił po 18 zł to się myli.Panowie wystarczy być cierpliwym.Myśle że 40zl jest tu śmiało do zrobienia.
  • Re: Podsumowanie czatu inwestorskiego - mega INFO Autor: ~Ania [109.233.92.*]
    czyli teraz czas uśredniania, szkoda tylko że nikt z obecnych akcjonariuszy wiekszosciowych i zarzadu nie dobierał akcji to by był jasny sygnał
  • Re: Podsumowanie czatu inwestorskiego - mega INFO Autor: ~Rozum [31.61.240.*]
    Piękne kulko ,
    Ufało się sprzedać ,
    Czekam wiaderkiem w okolicach 3.3 :)
    Dobra spółka daje zarobić
    Wchodząc teraz można zarobić minumum 50 procent jeśli uchwalą skup akcji
    Tak tak
    Ja wszedłem w okolicach 3.29 sprzedałem dziś w okolicach 3.9-4
    Znowu ustawiłem wiaderko teraz po 3.3
    Fajna spółka na kolka , kupujesz tanio sprzedajesz na podbitce ,
  • Re: Podsumowanie czatu inwestorskiego - mega INFO Autor: ~ArTi [79.191.87.*]
    Ciesz się że ci się udało bo to pierwsza podbitka chyba od 2 miesięcy
    No tak,
    To taka trochę zabawa
    Maks 1000 akcji
    Bo jak się nie uda to lodówa na długie miesiące
  • Re: Podsumowanie czatu inwestorskiego - mega INFO Autor: ~Ktoś [83.151.37.*]
    Po walnym tu będzie bardzo ale to bardzo grubo. Pozdrawiam
  • Re: Podsumowanie czatu inwestorskiego - mega INFO Autor: ~GalAnonim [88.156.130.*]
    Nie wiem po co ten cały cyrk naganiacie teraz. Sam wiszę z tym gównem i żałuję, że kupiłem. To co teraz "mówią" ma pokrycie takie samo jak obiecanki PiS'u.
    Pogadali, nic nie pokazali, wydali kolorową broszurkę, trochę akcji skupili żeby wyglądało "że coś się dzieje", a Wy jak takie głupie naiwne dzieci to łykacie. Dramat.

[x]
EKIPA -3,23% 1,35 2025-12-19 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.