• HAMULCOWY co ty robisz Autor: ~rav [185.234.241.*]
    30 min kurs leży na TKO, hamulcowy zasnął, pomylił przyciski czy coś mu się stało?
  • Re: HAMULCOWY co ty robisz Autor: ~Spinozaur [83.151.37.*]
    Najfajniejszy kąsek mi się dziś trafił 2225 po 3,48. Pozdrawiam
  • Re: HAMULCOWY co ty robisz Autor: ~rav [185.234.241.*]
    ja mysle ze wielu sie idealny kasek trafil i chca tych kąsków więcej, a ten blokuje kurs. ŻAŁOSNE
  • Re: HAMULCOWY co ty robisz Autor: ~ArTi [5.173.132.*]
    Niech rośnie spokojnie, bo spadać będzie też tak szybko
  • Re: HAMULCOWY co ty robisz Autor: ~Kuba [86.80.227.*]
    po to on jest, żeby chronić ludzi przed ich własną głupotą
  • Re: HAMULCOWY co ty robisz Autor: ~sebastian [31.135.199.*]
    miło że nawiedziłeś i to w środku nocy ten wątek i o takie mądrości wzbogaciłeś naszą wiedzę. Mędrcu prosimy prowadź xD
    szulernie widać tutaj gołym okiem. Ekipa się rozpada = wzrost wartości spółki? Śmiechu warte. Friz z januarym wyspekulują ile sie da a potem puszczą to z dymem. Oczywiście nie udzielam porad finansowych a moje wpisy są jedynie osobistą opinią. Pozdrawiam
  • Re: HAMULCOWY co ty robisz Autor: ~ArTi [79.191.237.*]
    Pokaż jakiekolwiek dowody na rozpad ekipy, poza tym jesteś na wątku ekipaholding, co samo w sobie powinno ci mówić że nie chodzi tylko o ekipę
  • Re: HAMULCOWY co ty robisz Autor: ~Wierzący [88.156.134.*]
    Sam wchodziles i wychwalales ekipe trombe itp choragiewko
    Idź dalej śnić, i poszukaj gdzie zachwalałem trombe. Pisałem o ekipie nie raz bo ich obserwuje i zainwestowałem w akcje bo wierzę w spółkę,ale nie mogę czytać często głupot które się wypisuje
  • Re: HAMULCOWY co ty robisz Autor: ~Wierzący [88.156.134.*]
    "Zainwestowałem w ekipe" No właśnie kupiłeś jak była ekipa a już nie jest i teraz szukasz byle czego żeby podswiadpmie się pocieszyć i się tego trzymasz rękami i nogami
    Zainwestowałem w akcje, czytaj tak jak napisane. Od początku wiadomo że to holding a nie sama ekipa, poczytaj co holding robi. Większość kojarzy tą spółkę tylko jako ekipa ta co jest na Youtube. Holding ma pod sobą około 30 tworców a gadanie jest tylko o starym składzie tzw "ekipy"
    No super, ekipa holding, czyli kupowanie produktów spożywczych jednej marki i przepakowywanie ich w papierki z logiem Ekipy. Jedyna grupa odbiorcza to polscy nastolatkowie poniżej 16 roku życia. Bardzo przyszłościowy biznes zwłaszcza kiedy w Polsce tej zimy połowa osób nie będzie mogła nawet ogrzać domów do komfortowej temperatury, a co dopiero dawać dzieciom pieniądze na przereklamowane cukierki, podczas gdy na półce obok leży identyczny produkt zapakowany w mniej kolorowy papierek.
    Idź się pożal Jarosławowi
  • Re: HAMULCOWY co ty robisz Autor: ~Dreams [23.106.56.*]
    Dnia 2022-10-03 o godz. 15:50 ~Kuba napisał(a):
    > No super, ekipa holding, czyli kupowanie produktów spożywczych jednej marki i przepakowywanie ich w papierki z logiem Ekipy. Jedyna grupa odbiorcza to polscy nastolatkowie poniżej 16 roku życia. Bardzo przyszłościowy biznes zwłaszcza kiedy w Polsce tej zimy połowa osób nie będzie mogła nawet ogrzać domów do komfortowej temperatury, a co dopiero dawać dzieciom pieniądze na przereklamowane cukierki, podczas gdy na półce obok leży identyczny produkt zapakowany w mniej kolorowy papierek.

O czym ty piszesz trollu? Jakie przepakowanie produktów? Ekipa wraz z największym w Polsce i tej części europy producentem produktów mrożonych, wypuścili na rynek nowy produkt.

Producent był oszołomiony sukcesem lodów i musiał otwierać nowe linie, żeby zaspokoić popyt.

Poczytaj informacje z tamtego okresu w temacie, tylko skup się i czytaj ze zrozumieniem o które jak widać trudno w twoim przypadku. Wklejam ci kilka linków pierwszych lepszych, które znalazłem.

https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/koral-sukces-lodow-ekipa-jaka-sprzedaz-friz-milion-zlotych-zysku-w-marcu

https://www.wiadomoscihandlowe.pl/artykul/dyrektor-koral-sukces-lodow-ekipa-przerosl-nasze-najsmielsze-oczekiwania-urochamiamy-kolejne-linie-produkcyjne-komentarz

Zanim zaczniesz coś pisać pomyśl, jak czegoś nie rozumiesz - napisz. Pewnie ktoś zorientowany w temacie na forum spółki rozwieje twoje niejasności, których jak widać posiadasz zbyt wiele. Wynika to pewnie z twojej niewiedzy, bo nie chciałbym wierzyć, że głupoty...
[x]
EKIPA -0,40% 1,25 2026-03-25 16:16:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.