• esotiq Q3 Autor: ~kt [80.54.223.*]
    podali, że mieli w I-VIII przychody 162 mln, w pierwszym półroczu 107, czyli lipiec + sierpień 55 mln, a sierpień 29,5, czyli lipiec 25,5, rok temu w Q3 mieli 60 mln, więc powinno być dużo lepiej, zobaczymy ile będzie przychodów we wrześniu (powinni podać na początku października) i jakieś szacunki zysku zrobić, ale wstępnie wygląda to wszystko bardzo obiecująco
  • Re: esotiq Q3 Autor: ~Analyst [31.0.66.*]
    Zgadza się, ale większość się rzuci na akcje jak będą po 50.
    Tutaj kurs zleciał ponad 70% bez większej przyczyny.
    Kilka osób wyszło, bo pewnie kasę potrzebowali, a przez słaba płynność - jak wczoraj - można zjechać 20% kilkuset tys zł.
    Ponadto spółka skupowała ostatnio akcje powyżej 30zl. To na prawdę niezła okazja wg mnie.
  • Re: esotiq Q3 Autor: ~Jan [89.64.3.*]
    To kupuj po cichu a nie naganiasz i rozgłaszasz nowiny o świetnej okazji...
  • Re: esotiq Q3 Autor: ~kt [89.229.7.*]
    Ja już mam od wczoraj
  • Re: esotiq Q3 Autor: ~kt [89.229.7.*]
    Poza tym jie naganiam, tylko liczby analizuję, każdy musi sam je ocenić
  • Re: esotiq Q3 Autor: ~Bababooey [91.150.188.*]
    Kupione po 1zł sprzedane po 2x.xx. Akcje premiowe poszły w rynek.
  • Re: esotiq Q3 Autor: ~mich [77.254.40.*]
    były jakieś programy motywacyjne?
  • Re: esotiq Q3 Autor: ~Fan [77.253.42.*]
    Były
  • Re: esotiq Q3 Autor: ~spek [198.8.85.*]
    Zapraszam wszystkich chętnych do aktywnej grupy inwestycyjnej.Analizujemy spółki zarówno z rynku NewConnect jak i Wig-u.Jeżeli cenisz sobie merytoryke,chcesz się dowiedzieć czegoś ciekawego, lubisz dzielić się wiedzą, to to będzie idealne miejsce dla ciebie:) Uprzedzam,że osoby, które trollują, obrażają innych forumowiczów, nachalnie naganiają na spółki bez przedstawienia argumentów, są banowane lub permamentnie usuwane ze społeczności:)Cenimy sobie harmonie.Rekrutacja potrwa kilka dni, link z zaproszeniem umieszczam poniżej: https://discord.com/invite/gpw

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.207.103.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
ESOTIQ -2,51% 38,90 2025-09-26 16:47:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.