• Co z tym SPAC ? Autor: ~Gas [185.157.14.*]
    Aby wprowadzić spółkę czy nowy wehikuł spac na giełdzie zgodnie z prawem ma to być poprzedzone prospektem emisyjnym który mało że musi zostać zatwierdzony to jeszcze upubliczniony ... Napisałem w tej sprawie do Prezesa że jako inwestor chce się z tym prospektem zapoznać i gdzie on jest dostępny??? Na razie cisza zero odpowiedzi a debiut spac już za miesiąc i parę dni .. obawiam się że prospekte nie istnieje i że nikt nie zrobił żadnych kroków w kierunku wprowadzenia spoko na giełdę..BARDZO CHCĘ ABY MOJE OBAWY SIĘ NIE POTWIERDZIŁY ale coś mi tu śmierdzi mówiąc delikatnie.. czekam na odpowiedź prezesa jak odpiszę podzielę się tym na forum
  • Re: Co z tym SPAC ? Autor: ~Gas [185.157.14.*]
    Poświęciłem trochę czasu żeby przyjrzeć się protokołowi SPAC i z tego co widzę można ominąć kwestię prospekty emisyjnego ale i tak nie jest to bułka z masłem i wychodzi na to że czas jaki dał sobie GDP.AB może nie wystarczyć co nie zmienia faktu że kolejny raz zero informacji o jakich kolwiek działań.. Czekamy na Listopad i tu do Prezesa mam a raczej mamy nadzieję że nie będzie kolejnego mętnego tłumaczenia wojną czy suszą
  • Re: Co z tym SPAC ? Autor: ~Xyz [83.7.55.*]
    Gas dobra robota! Zobaczymy, jak ten "tasiemiec" z dalszym finansowaniem Spoko.app się zakończy i co ostatecznie będzie z FINV?
  • Re: Co z tym SPAC ? Autor: ~Lpp [185.246.208.*]
    Nie wiem, jak było wcześniej, ale ostatnio nie zwiększa się liczba użytkowników na stronie Spoko.app oraz opinii na Google.play?! Jak to odczytywać? Szykują coś "ciekawego", czy jednak się "zwijają"?
  • Re: Co z tym SPAC ? Autor: ~Bast [185.172.86.*]
    Taki stan rzeczy jest od ok. miesiąca. Dlaczego? Tu prawdy się nie dowiesz.
  • Re: Co z tym SPAC ? Autor: ~Lpp [185.246.208.*]
    No właśnie i co to może oznaczać? Dopóki tutaj będzie tyle niewiadomych, to o większym kapitale raczej nie ma mowy?! Nie wiadomo, czy stan, jaki mamy jest "sztucznym tworem" i te zlecenia po 200 szt. mają zniechęcić?! A może faktycznie chodzi o zdjęcie FINV z NC, co też tu jest sugerowane.
  • Re: Co z tym SPAC ? Autor: ~Inwestor [37.225.91.*]
    Gadanie. Szwedzi lubią przewalić hajs po 1,63 ? Odpuszczą ? Kto zaniża ? Bez jaj słuchacie Gasa, chłop mówi że będzie wezwanie po 0.35 zł a nie wywala ponad 40 groszy ? O co mu chodzi ? Na Fixie było widać, że 15 k akcji podbija kurs o 13 % i to tylko dlatego, że stoją tam większe pakiety. Do 1 zł droga wolna jak by ktoś chciał zgarniać, a nie zaniżać. No tak ale gas mówi......
  • Re: Co z tym SPAC ? Autor: ~Boxer [185.246.208.*]
    Gasa to sztacheta w łeb
  • Re: Co z tym SPAC ? Autor: ~Fukier [89.79.108.*]
    Nic Szwedzka amatorka jak zawsze.
  • Re: Co z tym SPAC ? Autor: ~Xyz [83.7.55.*]
    Jak się to widzi, to aż się chce "walnąć" swój pakiet PKC i mieć z głowy to wszystko!
[x]
LUDUS 18,33% 0,28 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.