Aby wprowadzić spółkę czy nowy wehikuł spac na giełdzie zgodnie z prawem ma to być poprzedzone prospektem emisyjnym który mało że musi zostać zatwierdzony to jeszcze upubliczniony ... Napisałem w tej sprawie do Prezesa że jako inwestor chce się z tym prospektem zapoznać i gdzie on jest dostępny??? Na razie cisza zero odpowiedzi a debiut spac już za miesiąc i parę dni .. obawiam się że prospekte nie istnieje i że nikt nie zrobił żadnych kroków w kierunku wprowadzenia spoko na giełdę..BARDZO CHCĘ ABY MOJE OBAWY SIĘ NIE POTWIERDZIŁY ale coś mi tu śmierdzi mówiąc delikatnie.. czekam na odpowiedź prezesa jak odpiszę podzielę się tym na forum
Poświęciłem trochę czasu żeby przyjrzeć się protokołowi SPAC i z tego co widzę można ominąć kwestię prospekty emisyjnego ale i tak nie jest to bułka z masłem i wychodzi na to że czas jaki dał sobie GDP.AB może nie wystarczyć co nie zmienia faktu że kolejny raz zero informacji o jakich kolwiek działań.. Czekamy na Listopad i tu do Prezesa mam a raczej mamy nadzieję że nie będzie kolejnego mętnego tłumaczenia wojną czy suszą
Nie wiem, jak było wcześniej, ale ostatnio nie zwiększa się liczba użytkowników na stronie Spoko.app oraz opinii na Google.play?! Jak to odczytywać? Szykują coś "ciekawego", czy jednak się "zwijają"?
No właśnie i co to może oznaczać? Dopóki tutaj będzie tyle niewiadomych, to o większym kapitale raczej nie ma mowy?! Nie wiadomo, czy stan, jaki mamy jest "sztucznym tworem" i te zlecenia po 200 szt. mają zniechęcić?! A może faktycznie chodzi o zdjęcie FINV z NC, co też tu jest sugerowane.
Gadanie. Szwedzi lubią przewalić hajs po 1,63 ? Odpuszczą ? Kto zaniża ? Bez jaj słuchacie Gasa, chłop mówi że będzie wezwanie po 0.35 zł a nie wywala ponad 40 groszy ? O co mu chodzi ? Na Fixie było widać, że 15 k akcji podbija kurs o 13 % i to tylko dlatego, że stoją tam większe pakiety. Do 1 zł droga wolna jak by ktoś chciał zgarniać, a nie zaniżać. No tak ale gas mówi......