• Innowacja? Wydanie: Komercjalizacja perowskitu! Autor: derk64 [94.246.130.*]
    Komercjalizacja perowskitu (drukowane i elastyczne ogniwa słoneczne, szkło fotowoltaiczne, fasady kinetyczne, automatyczne żaluzje słoneczne, rozwiązania IoT, elektroniczne etykiety cenowe itp.) - SAULE Technologies.

https://www.linkedin.com/pulse/inova%C3%A7%C3%A3o-edi%C3%A7%C3%A3o-comercializa%C3%A7%C3%A3o-perovskita-c%C3%A9lulas-e-ana-lu%C3%ADsa/
  • Re: Innowacja? Wydanie: Komercjalizacja perowskitu! Autor: ~Mistrzowskie [37.225.19.*]
    Nie dobijaj banana i innych troli spadkowych
    Zaraz napiszą, że nie mają telefonu
    Jak z dwa dni temu pisali, że ma spaść do 40 groszy i śmieli się,że kupiłem po 2,4 złotych
  • Re: Innowacja? Wydanie: Komercjalizacja perowskitu! Autor: ~Dc [5.173.224.*]
    Mistrzu ty i saule jesteście podobni. I oni i ty wychwalacie się czymś czego nie macie.
  • Re: Innowacja? Wydanie: Komercjalizacja perowskitu! Autor: ~Mistrzowskie [37.225.7.*]
    DC to może wrzuć do sprzedaży swoją porcję akcji Saule np po 9,9 zł
    A ja wrzucę część swoich tak z 26 tys akcji bo 4 tys zostawię na boku w razie potrzeby i wrzucę je po 10,10 zł
    Możemy to zrobić jutro przed 9 rano
    Pasuje Ci?
  • Re: Innowacja? Wydanie: Komercjalizacja perowskitu! Autor: ~Dc [178.43.213.*]
    Przecież pisałem że od 7 zł nie mam akcji. I to taki żarcik, przekąs ale bez chamstwa które odleciało z forum razem z 3 ludkami.
  • Re: Innowacja? Wydanie: Komercjalizacja perowskitu! Autor: ~Mistrzowskie [37.225.7.*]
    Żart jest fajny kiedy dwie strony się z niego śmieją a tak była to kpina że mnie, że nie mam tyłu akcji o których pisałem
    Stety lub niestety dla niektórych mam 30 k akcji ze średnią 3,12 zł ale wszystkie są już zakupione z zysku plus mam jeszcze spory zarobek.
    Na szczęście kupowałem po 6 zł a wszystko sprzedałem w okolicach 12 zł
    Teraz dokupiłem dużo po ok 2,4 zł
    Nawet jak kurs spadnie będę dokupować żeby średnią obniżyć
    Ciekawe są te walki między Saule a JC,gdyby spółka nic nie była warta to nie robiliby takiego cyrku.
    Jedno dobre info i cena może ulec ogromnej zmianie na plus.
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 16:49:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.