• HubTech (dawniej Boruta) co tutaj się dzieje??? Autor: ~Inwestor [46.204.104.*]
    Dawno nie zaglądałem na forum tej spółki, patrzę i nie wierze?

Kurs wrócił do poziomów z pandemii?

Co tutaj się wydarzyło???
  • Re: HubTech (dawniej Boruta) co tutaj się dzieje??? Autor: ~Frog [83.25.133.*]
    A ja jeszcze dawniej i oczom nie wierzę,jak trole tak mogli zdołować kurs nie mając akcji
  • Re: HubTech (dawniej Boruta) co tutaj się dzieje??? Autor: ~Kisiel [31.182.202.*]
    Co ma się dziać? Paliwo dla Bydgoszczy z kopiowania nie skończyło, własnych pomysłów i skomercjalizowanych "innowacji" brak, zero wartości dodanej, a wynajęta farma trolli wyrządziła niedźwiedzią przysługę, bluzgając, obrażając i dyskutując na poziomie IQ papieru toaletowego, pokazała, że "król" jest nagi. Kurs odzwierciedla realną wartość.
  • Re: HubTech (dawniej Boruta) co tutaj się dzieje??? Autor: ~InżynierMaliniak395 [185.35.198.*]
    przypuszczam, że biegły rewident weryfikuje kilka sprawozdań finansowych wstecz i powiadamia "poufnie" kogo się da, co odkrył. Stąd ten zjazd.
  • Re: HubTech (dawniej Boruta) co tutaj się dzieje??? Autor: ~Psoki [46.204.104.*]
    Zastanawiam się co jeszcze spółdzielnia tutaj wymyśli. Ostatnio Maliniok I szkapy z jego stajni przeszli samych siebie. Maliniok z bombą atomową- dobre, dobre buhahahahaha. Inny z NCBase. Mam wrażenie że kończą się Wam pomysły. A pisałem że podpowiem Wam jak zniechęcić ludzi, którzy mają akcje, ale nie chcieliście mojej pomocy buhahahahaha. Ps. Jedną propozycję Wam podpowiem. Napiszcie wątek że z pewnych źródeł wiecie, iż zarząd Hub tech oraz pracownicy to obcy odziani w ludzką skórę. Na pewno chwyci temat buhahahahaha, buhahahahaha.
  • Re: HubTech (dawniej Boruta) co tutaj się dzieje??? Autor: ~Psoki [46.204.104.*]
    A i jeszcze mam małą prośbę do Malinioka. Czy mógłbyś napisać co teraz warto kupić na giełdzie, żebym broń Boże tego nie kupił , co by nie mieć w plecy 20-40 %. Byłbym bardzo wdzięczny. Buhahahahaha.
  • Re: HubTech (dawniej Boruta) co tutaj się dzieje??? Autor: ~InżynierMaliniak395 [185.35.198.*]
    https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/stany-zjednoczone-w-gotowosci-po-grozbach-putina-w-sprawie-broni-jadrowej/k6ykljx,79cfc278
    Jestem pod wrażeniem tego co ostatnio wyrabia tu spółdzielnia. Maliniok I szkapy z jego stajni przeszli samych siebie. Maliniok pisze o bombie atomowej- dobre, buhahahahaha. Inny o NC Base. Widzę że kończą się Wam pomysły. A pisałem że podpowiem Wam jak zniechęcić tych co mają akcje, ale nie chcieliście moich porad. Ps. Jeden pomysł na nowy wątek Wam zdradzę. Napiszcie że zarząd i pracownicy spółki to obcy w ludzkiej powłoce. Zadziała, buhahahahaha, buhahahahaha
  • Re: HubTech (dawniej Boruta) co tutaj się dzieje??? Autor: ~Kamikadze [37.248.250.*]
    Jak nadmieniam wcześniej wiele razy gófna nie potrafią latać co podrzucisz zaraz spowrotem spadnie. Teraz już nie porannych podbiteczek tylko spada non stop. Tutaj są tylko walki i lipne espi po za tym niiiic nie ma . Oto odpowiedź na pytanie co tutaj się wyprawia.
    Wow. Guru Maliniok mi odpisał. Uff... moment muszę dojść do siebie. I to jeszcze o bombie atomowej. Ufff. Moment bo mam łzy w oczach. ...... otarłem łzy wzruszenia. Maliniok ty jesteś jak zdrowie, ile Cię trzeba cenić ten tylko się dowie kto Cię stracił.... uff....
    Dziś piękność Twą w całej ozdobie opisuję bo tęsknię po Tobie. Malinioooook bądź tu zawsze. Na wieki wieków- Amen.
    Dnia 2022-09-29 o godz. 11:45 ~Psoki napisał(a):
    > Dziś piękność Twą w całej ozdobie opisuję bo tęsknię po Tobie. Malinioooook bądź tu zawsze. Na wieki wieków- Amen.

Dopisz jakąś strofę do hubrawych marzeń o lekkiej kasie bez roboty. Z tego co widzą wszyscy 0,35 mocne jak zbutwiałe deski na pomoście.
    I znowu odpisał. Płaczę i placzę że wzruszenia. Ps. Co do 35. Nie martw się. Dokupuję to co zrzucacie. Dziękuję bardzo guru. Ps. Znowu do mnie napisał. Ech...Życie jest piękne.
    Dnia 2022-09-29 o godz. 11:55 ~Psoki napisał(a):
    > I znowu odpisał. Płaczę i placzę że wzruszenia. Ps. Co do 35. Nie martw się. Dokupuję to co zrzucacie. Dziękuję bardzo guru. Ps. Znowu do mnie napisał. Ech...Życie jest piękne.

"Ech...Życie jest piękne" - powiedział "Cypr" żeniąc ulicy kwity pod lipne info Pawlikowskiego. Dzisiaj zbieracie tego plony, rozsądek ulicy z wolna wraca.

czekam na strofę o lekkiej kasie bez roboty.

A tu się nie doczekasz. Sorry za chwilę zwłoki w odpisie. Kupowałem akcje. Ale już jestem. Pomijając wzruszenie, inwestować trzeba umieć. Wielu Ci pisało o dywersyfikacji, ale to trudne słowo dla Ciebie. Akurat to rozumiem. Może Cię zadziwię ale jestem tu długo i mam naprawdę duży pakiet akcji. Dzięki Wam dokupuję. Rozumiem jaki to trudny chleb naganiac na pozbycie się akcji. Jesteście bardzo dzielni. Podziwiam schemat dyżurów i takie tam. Życzę powodzenia.
  • Re: HubTech (dawniej Boruta) co tutaj się dzieje??? Autor: ~Frog [83.25.133.*]
    Trafna ocena obecnej tu spółdzielni spadziowej
    Dnia 2022-09-29 o godz. 12:10 ~Psoki napisał(a):
    > A tu się nie doczekasz. Sorry za chwilę zwłoki w odpisie. Kupowałem akcje. Ale już jestem. Pomijając wzruszenie, inwestować trzeba umieć. Wielu Ci pisało o dywersyfikacji, ale to trudne słowo dla Ciebie. Akurat to rozumiem. Może Cię zadziwię ale jestem tu długo i mam naprawdę duży pakiet akcji. Dzięki Wam dokupuję. Rozumiem jaki to trudny chleb naganiac na pozbycie się akcji. Jesteście bardzo dzielni. Podziwiam schemat dyżurów i takie tam. Życzę powodzenia.

znam to z innej wersji, wiesz z jakiej? odpowiedź brzmi: "koszyczki ustawione". Zapytałem kiedyś tego jegomościa od wikliny: "po co stawiać po 0,46, po 0,42 skoro po 0,36 jest dzisiaj do woli?"
    Twój papier mistrzu określony terminem: "naprawdę duży pakiet" może zweryfikujmy - wiesz, mam taką metodę na pyskaczy bankierowego forum od tzw. "dużych pakietów" co to wiedzą, "jak się dywersyfikuje" i wiedzą co robią. Ja zaproponuję ci wysoką półeczkę z ceną, a ty wystawisz w tę półeczkę ten pakiet - niech błyszczy do końca sesji, niech mnie ośmieszy ten uskładany gruby pakiet ! :)

czekam na odpowiedź :)) Yes or No
  • Re: HubTech (dawniej Boruta) co tutaj się dzieje??? Autor: ~Psoki [46.204.100.*]
    Jest nadal mój guru. Pieniądze lubią ciszę. Nigdy nie dowiesz się ile mam akcji. Choć biorąc pod uwagę moje zakupy dzisiaj możesz się tylko domyślać. Ps. Nadal proponuję news z ufoludkami buhahahahaha
    ha ha ha ha ha !!! zakończenie jak zwykle, nie po raz pierwszy :))
    wiesz co, tak macie wszyscy robieni miękkimi członkami ha ha ha !!!

"mam naprawdę duży pakiet akcji"

ha ha ha ha ha ha !!!

psoki, co z "pakietem"
  • Re: HubTech (dawniej Boruta) co tutaj się dzieje??? Autor: ~Psoki [46.204.108.*]
    Powiększył się dzisiaj dzięki Wam. Ładnie to rozegraliscie. I mimo małego spadku cieszą mnie obroty.
    ha ha ha ha ha ha !!!!

wystawisz mocarzu akcyjny ? jasne że nie

ha ha ha ha !!!
[x]
HUBTECH 0,82% 0,25 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.