Co ma się dziać? Paliwo dla Bydgoszczy z kopiowania nie skończyło, własnych pomysłów i skomercjalizowanych "innowacji" brak, zero wartości dodanej, a wynajęta farma trolli wyrządziła niedźwiedzią przysługę, bluzgając, obrażając i dyskutując na poziomie IQ papieru toaletowego, pokazała, że "król" jest nagi. Kurs odzwierciedla realną wartość.
Zastanawiam się co jeszcze spółdzielnia tutaj wymyśli. Ostatnio Maliniok I szkapy z jego stajni przeszli samych siebie. Maliniok z bombą atomową- dobre, dobre buhahahahaha. Inny z NCBase. Mam wrażenie że kończą się Wam pomysły. A pisałem że podpowiem Wam jak zniechęcić ludzi, którzy mają akcje, ale nie chcieliście mojej pomocy buhahahahaha. Ps. Jedną propozycję Wam podpowiem. Napiszcie wątek że z pewnych źródeł wiecie, iż zarząd Hub tech oraz pracownicy to obcy odziani w ludzką skórę. Na pewno chwyci temat buhahahahaha, buhahahahaha.
A i jeszcze mam małą prośbę do Malinioka. Czy mógłbyś napisać co teraz warto kupić na giełdzie, żebym broń Boże tego nie kupił , co by nie mieć w plecy 20-40 %. Byłbym bardzo wdzięczny. Buhahahahaha.
Jestem pod wrażeniem tego co ostatnio wyrabia tu spółdzielnia. Maliniok I szkapy z jego stajni przeszli samych siebie. Maliniok pisze o bombie atomowej- dobre, buhahahahaha. Inny o NC Base. Widzę że kończą się Wam pomysły. A pisałem że podpowiem Wam jak zniechęcić tych co mają akcje, ale nie chcieliście moich porad. Ps. Jeden pomysł na nowy wątek Wam zdradzę. Napiszcie że zarząd i pracownicy spółki to obcy w ludzkiej powłoce. Zadziała, buhahahahaha, buhahahahaha
Jak nadmieniam wcześniej wiele razy gófna nie potrafią latać co podrzucisz zaraz spowrotem spadnie. Teraz już nie porannych podbiteczek tylko spada non stop. Tutaj są tylko walki i lipne espi po za tym niiiic nie ma . Oto odpowiedź na pytanie co tutaj się wyprawia.
Wow. Guru Maliniok mi odpisał. Uff... moment muszę dojść do siebie. I to jeszcze o bombie atomowej. Ufff. Moment bo mam łzy w oczach. ...... otarłem łzy wzruszenia. Maliniok ty jesteś jak zdrowie, ile Cię trzeba cenić ten tylko się dowie kto Cię stracił.... uff....
Dnia 2022-09-29 o godz. 11:45 ~Psoki napisał(a): > Dziś piękność Twą w całej ozdobie opisuję bo tęsknię po Tobie. Malinioooook bądź tu zawsze. Na wieki wieków- Amen.
Dopisz jakąś strofę do hubrawych marzeń o lekkiej kasie bez roboty. Z tego co widzą wszyscy 0,35 mocne jak zbutwiałe deski na pomoście.
I znowu odpisał. Płaczę i placzę że wzruszenia. Ps. Co do 35. Nie martw się. Dokupuję to co zrzucacie. Dziękuję bardzo guru. Ps. Znowu do mnie napisał. Ech...Życie jest piękne.
Dnia 2022-09-29 o godz. 11:55 ~Psoki napisał(a): > I znowu odpisał. Płaczę i placzę że wzruszenia. Ps. Co do 35. Nie martw się. Dokupuję to co zrzucacie. Dziękuję bardzo guru. Ps. Znowu do mnie napisał. Ech...Życie jest piękne.
"Ech...Życie jest piękne" - powiedział "Cypr" żeniąc ulicy kwity pod lipne info Pawlikowskiego. Dzisiaj zbieracie tego plony, rozsądek ulicy z wolna wraca.
A tu się nie doczekasz. Sorry za chwilę zwłoki w odpisie. Kupowałem akcje. Ale już jestem. Pomijając wzruszenie, inwestować trzeba umieć. Wielu Ci pisało o dywersyfikacji, ale to trudne słowo dla Ciebie. Akurat to rozumiem. Może Cię zadziwię ale jestem tu długo i mam naprawdę duży pakiet akcji. Dzięki Wam dokupuję. Rozumiem jaki to trudny chleb naganiac na pozbycie się akcji. Jesteście bardzo dzielni. Podziwiam schemat dyżurów i takie tam. Życzę powodzenia.
Dnia 2022-09-29 o godz. 12:10 ~Psoki napisał(a): > A tu się nie doczekasz. Sorry za chwilę zwłoki w odpisie. Kupowałem akcje. Ale już jestem. Pomijając wzruszenie, inwestować trzeba umieć. Wielu Ci pisało o dywersyfikacji, ale to trudne słowo dla Ciebie. Akurat to rozumiem. Może Cię zadziwię ale jestem tu długo i mam naprawdę duży pakiet akcji. Dzięki Wam dokupuję. Rozumiem jaki to trudny chleb naganiac na pozbycie się akcji. Jesteście bardzo dzielni. Podziwiam schemat dyżurów i takie tam. Życzę powodzenia.
znam to z innej wersji, wiesz z jakiej? odpowiedź brzmi: "koszyczki ustawione". Zapytałem kiedyś tego jegomościa od wikliny: "po co stawiać po 0,46, po 0,42 skoro po 0,36 jest dzisiaj do woli?" Twój papier mistrzu określony terminem: "naprawdę duży pakiet" może zweryfikujmy - wiesz, mam taką metodę na pyskaczy bankierowego forum od tzw. "dużych pakietów" co to wiedzą, "jak się dywersyfikuje" i wiedzą co robią. Ja zaproponuję ci wysoką półeczkę z ceną, a ty wystawisz w tę półeczkę ten pakiet - niech błyszczy do końca sesji, niech mnie ośmieszy ten uskładany gruby pakiet ! :)
Jest nadal mój guru. Pieniądze lubią ciszę. Nigdy nie dowiesz się ile mam akcji. Choć biorąc pod uwagę moje zakupy dzisiaj możesz się tylko domyślać. Ps. Nadal proponuję news z ufoludkami buhahahahaha