• czy nikt z was naprawdę kur.. nie widzi Autor: ~Cenzurisan [185.124.129.*]
    Naprawdę proszę żeby każdy zobaczył jaki jest obrót akcjami
    https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=YOLO
    Jaki wolumen i można popatrzeć na dane historyczne, takich nigdy jeszcze nie było
    To ktoś sprzedaje i ktoś kupuje to, że sprzedają to każdy może z nas być, ale to że kupują za prawie 4miliony???
    polowe akcji spółki ??? no to chyba nie ktoś z nas tylko ktoś grubszy zbiera tanią akcje i bedzie sprzedawał jak urośnie zrzucał po mału na górce.
  • Re: czy nikt z was naprawdę kur.. nie widzi Autor: ~grzesiekRS [37.225.93.*]
    A czort wie a jak to ulica?
  • Re: czy nikt z was naprawdę kur.. nie widzi Autor: ~Cenzurisan [185.124.129.*]
    jesteś z ulicy jak ja ile masz akcji 10tys 20tys 50tys? czy 200tyś 500tys wątpię a ulica by tego nie kupiła ulica widzi zyski sprzedaje jak rośnie o 20% 50% to sie dolary w oczach już świeca a ktoś poziomami kupuje zobaczcie na wykres tranzakcie kupna czasem były śmieszne ulicy a czasem były poważne i ktoś ruszał kursem ja mam 11tys akcji i mam je kilka miesięcy podczas zawieszenia obrót był 0sztuk a patrzcie wczesniej jaki byl obrót nie bede pisał tylko kto ma jeszcze akcje niech sprawdzi a teraz nagle 4 miliony szt w dzień??? no to co ulica czekała na otwarcie??? żeby kupić??? ja widziałem forum miesiąc temu malo kto pisał a jak pisał to o pozbyciu się trupa o wliczeniu akcji w stratę albo o pozwach ale bez odezwu a sam pozwu z tysiącem akcji śmieszne
    kazdy robi jak chce sprzedać tez się opłaca jak ktos kupil po 30 groszy ale mysle ze tu sie bedzie grało po walnym dopiero ostro
  • Re: czy nikt z was naprawdę kur.. nie widzi Autor: ~Robert [188.33.233.*]
    Coalenergy zrobiło w tydzień około 40mln obrotu. Na początku roku 2mln dziennie na yolo było czymś normalnym. Dzisiaj też jest w normie. Szukacie dziury w całym.
  • Może PATRO Autor: ~Tango [81.20.116.*]
    za grosze ma kolejną spółkę na GPW. Nie ma czego zabrać a gdy USC odpuści to sprzeda po 30.
  • Re: Może PATRO Autor: ~Cenzurisan [185.124.129.*]
    ewidentnie bo przy takiej sprzedaży kurs powinien w dol a tu ktoś łapał wszystko tylko się zdziwił ze mu poniżej 1 zł jeszcze pchają hehe
  • Re: Może PATRO Autor: ~Nwa [89.64.94.*]
    4 mon akcji poszło tez po ogłoszeniu wniosku z Ursedu.
    Zamknięcie było po 0,58pln
    Dziś dużo osób kupowalo i sprzedawało i robiło obrót.
    Ale faktycznie widać jakby ktoś zbierał choć uważam ze przewalano dziś z wora do wora.
    Następne kilka dni pokaże kierunek
  • Re: Może PATRO Autor: ~Lol [94.172.72.*]
    Dokładnie tak samo uważam. Moim skromnym zdaniem tez uważam ze było przewalanie z wora do wora. Aczkolwiek mogło to mieć na celu sprowokowanie aby wyrzucali swoje akcje. Ja trzymam choć nie wiem jak już jaki pomysł ma ktoś na spółkę z takim bagażem długu do US
  • Re: czy nikt z was naprawdę kur.. nie widzi Autor: ~Ar [213.134.175.*]
    Ja widzę... Wymiana akcjonariatu przy umówionej cenie za akcje, to pewnie w związku ze zmianami w składzie RN
  • Re: czy nikt z was naprawdę kur.. nie widzi Autor: ~alan [83.23.227.*]
    dlatego dziwie sie ze kto miał akcje i czekal pol roku na odwieszenie puscil to po 1zl "zeby tylko"
    ja trzymam do 3-4 zl zreszta sytuacja pokaze jakie sa zamysly akcjonariatu
  • Re: czy nikt z was naprawdę kur.. nie widzi Autor: ~Bartez [93.190.37.*]
    W mojej ocenie obrót zrobiła ulica 1931 transakcji po około 2 tys akcji i mamy wolumen obrotu 4 miliony.
    Nawet nie chce mi się odpisywać :).. Tak tak xd
    Ps. No dobra mała podpowiedź... Projekty uchwał 28. 10.
  • dałem like że 1900 tranzakcji to ulica Autor: ~Cenzurisan [185.124.129.*]
    jednak uważam inaczej zobaczcie jakie szły tranzakcie malutkie i duże.Magia średniej średnia płaca w Polsce wiemy jaka jest a czy to znaczy że każdy zarobi w tym miesiącu tę kwotę???
    Średni zakup akcji to 2tys szt a ile było tranzycji po 100 szt albo po 500sztuk hehe po za tym ja nie wiem jak to liczą gdy łapiemy po każdej cenie kolejne progi albo ustawiamy cenę z zakupem i kupuje po określonej cenie czy to 1 transakcja czy kilka ktoś jak wie proszę o wyjaśnienie
  • Re: dałem like że 1900 tranzakcji to ulica Autor: ~Grubas [109.95.146.*]
    Dziś mając zysk oraz papier ,możemy pokonywać wyższe poziomy . Spółka Dobrego Czasu ,brać pełnymi garściami papier warty mln
[x]
YOLO 0,00% 0,33 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.