Kto ci płaci za robienie z siebie komedianta na forum? Pełno wątków pokazujących jak tu odstawiasz szopkę od 1zl.
Za ile się sprzedałeś synku, nie wstyd ci? Nikt normalny nie siedzi tu od 1zl o wypisuje glupoty co raport haha. Jeszcze żebyś się znał, posiadał wiedzę ale ty pisałeś tu bzdury o raportach na poziomie przedszkoalaka.
Jak widzicie jest wrzesień 2022r a ten gość dalej tu ujada za miskę ryżu.
Dnia 2022-09-28 o godz. 14:58 ~Ico napisał(a): > Kto ci płaci za robienie z siebie komedianta na forum? Pełno wątków pokazujących jak tu odstawiasz szopkę od 1zl. > > > > Za ile się sprzedałeś synku, nie wstyd ci? Nikt normalny nie siedzi tu od 1zl o wypisuje glupoty co raport haha. Jeszcze żebyś się znał, posiadał wiedzę ale ty pisałeś tu bzdury o raportach na poziomie przedszkoalaka. > > Jak widzicie jest wrzesień 2022r a ten gość dalej tu ujada za miskę ryżu.
Wystarczy poczytać jakie tu bzdury od 1zl wypisuje to nawet miski ryży nie warte. Hak go nieźle uwiera. A jak skup ogłosili to bredniami przebijał brednie o rakietach, odpalach a jest pikowanie w dół
Dnia 2022-10-11 o godz. 04:57 ~Hentai_Hunter napisał(a): > Zacznijcie pisać coś nowego bo już nudni jesteście. Jak się dałeś nabrać jakiemuś typowi z neta to tylko i wyłącznie twoja wina
chyba tylko ty dałeś się nabrać temu naganiaczowi CFIniakowi pod nickiem 200mln (kiedyś160mln). piszący powyżej słusznie zwracają uwagę na brednie tego bezczelnego naganiacza. jak widać ty tylko masz pretensje do tych forumowiczów, którzy krytykują pisaninę 200mln, a nie do "jakiegoś typa" jak wysoko wisisz?
W ogole nie wisze o to chodzi, a do 200 też mówiłem, żeby sie nie podniecał jak to spadło z 1 złotego. Ty lepiej sie pochwal ile wisisz skoro ciągle tutaj jesteś i jazgoczesz. Ja wole poczytać na tym forum coś ciekawego, a nie ciągłe płakanie jak to was wszystkich 200 kochał bez wazelinki
Dnia 2022-10-11 o godz. 21:38 ~Hentai_Hunter napisał(a): > W ogole nie wisze o to chodzi, a do 200 też mówiłem, żeby sie nie podniecał jak to spadło z 1 złotego. Ty lepiej sie pochwal ile wisisz skoro ciągle tutaj jesteś i jazgoczesz. Ja wole poczytać na tym forum coś ciekawego, a nie ciągłe płakanie jak to was wszystkich 200 kochał bez wazelinki
nie wisisz, a masz akcje tego śmiecia???? czyli wisisz ja nie mam, nie miałem więc jak mogę wisieć? co chcesz ciekawego poczytać na tym forum? może mam coś co cię zaciekawi?
To mi wystarczy żeby wiedzieć, że rozmowa z Tobą nie ma sensu, jedyne co moge Ci przekazać to młodzieżowe X oraz D. Nie mam akcji ale będę siedział na spółce bo sie martwię o innych. Oh Paladyni naszych czasów, święty zdjęty z krzyża gdyby wszyscy tacy byli to ten świat byłby piękny