No i co w związku z tym ?. To akurat jest z niewielu info, które wychodzi ze stajni buchaja, bo musi. Spodziewasz się w raporcie rewelacji, czy raczej katastrofy ?.
Dnia 2022-09-27 o godz. 16:33 ~bhi napisał(a): > No i co w związku z tym ?. To akurat jest z niewielu info, które wychodzi ze stajni buchaja, bo musi. Spodziewasz się w raporcie rewelacji, czy raczej katastrofy ?.
Tu wszystko, co najgorsze jest już w cenie i to z naddatkiem.
Dnia 2022-09-27 o godz. 17:09 ~J-23 napisał(a): > HAHAhhhhaaaaaaaaaaa > A narzekałem , że "nasz" 'ktoś' zniknął z forum i nie zarabia > > A tu już dziś 1 zet ( 3 wpisy i 2 założone wątki ) wpadł do kieszonki na drobne wydatki > > Ps. > To może jutro powyżej 200 pozycji , a po jutrze pierwsza setka ??? > > HAHhhhahaaaaaaaaaaa >
Nie naganiam, a dobrze piszę o spółce skoro mam jej akcje. W odróżnieniu od Ciebie. Ty zarówno na forum Sanwilu jak i na forum Lubawy srasz we własne gniazdo.
Dnia 2022-09-29 o godz. 10:05 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-09-29 o godz. 09:48 ~ktoś napisał(a): > > Hurrraaaa to już jutro! > > HAHAHhhaahaaa > To j.w. to dokładnie tak jak karp chcący przyspieszyć Wigilię > > Ps. > "ktoś" i gdzie są te 100 NOWE wątki codziennie ???
O to to to. Jak pacjent czekający na dziabnięcie albo tabletkę z jodkiem potasu. Czyli jak ty, scett ;-)
Dnia 2022-09-29 o godz. 11:44 cmpunk napisał(a): > Dnia 2022-09-29 o godz. 10:05 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2022-09-29 o godz. 09:48 ~ktoś napisał(a): > > > Hurrraaaa to już jutro! > > > > HAHAHhhaahaaa > > To j.w. to dokładnie tak jak karp chcący przyspieszyć Wigilię > > > > Ps. > > "ktoś" i gdzie są te 100 NOWE wątki codziennie ??? > > O to to to. Jak pacjent czekający na dziabnięcie albo tabletkę z jodkiem potasu. Czyli jak ty, scett ;-)
wcpunk , ciebie to należało by potraktować cyjankiem potasu ,... słyszałem , że małe lecznicze dawki dobrze robią na główkę
wc .... Casting do filmu: "Jak rozpętałem III wojnę światową" nadal trwa , na rolę tytułową nie masz już szans tam pewniakiem jest radzik s. w krótkich spodenkach , ale na role 2-go planowe masz jak najbardziej jeszcze realne szanse , te twoje brednie j.w. nt. szczepień i tabletek na pewno tam się sprawdzą i spodobają reżyserowi .
Nie zwlekaj ! ! ! MOŻESZ jeszcze zostać G W I A Z D Ą i to nie tylko forum bankiera
Scett, wiesz, co dzieli teorie spiskowe od rzeczywistości? Nie wiesz, bo za głupi jesteś. To pewien przedział czasowy :-). Także ciesz się, póki możesz, nie chciałbym być w twojej zaszczypanej skórze :-D.
Dnia 2022-09-29 o godz. 14:08 cmpunk napisał(a): > Scett, wiesz, co dzieli teorie spiskowe od rzeczywistości? > Nie wiesz, bo za głupi jesteś. > To pewien przedział czasowy :-). > Także ciesz się, póki możesz, nie chciałbym być w twojej zaszczypanej skórze :-D.
Oj, wc ... wc .... Najbardziej to mnie cieszą te twoje wpisy UBAW po PACHY po prostu czysty KABARET , ..... już chyba ci pisałem , że to znacznie lepsze niż "profesjonalne" i zaangażowane KABARETY (świetlówka,czy neonówka, ucho (oko) prezesa itp), a propos na casting do "Jak rozpętałem III wojnę Światową" z radziem s. w roli głównej się już zgłosiłeś ?? pamiętaj kto pierwszy ten lepszy !!! i uważaj , żeby cię np. 'ktoś" nie wyprzedził !!!
I pamiętaj na tą twoją dolegliwość to nie chlorek potasu ale KCN najlepszy jest ,... 10 - 15 sekund i po problemie