• Ależ gniot Autor: ~ali___ [85.76.77.*]
    Aż mi się rzygać chce jak patrzę na te notowania
  • Re: Ależ gniot Autor: ~Obi_wan [89.64.93.*]
    Ulżyj sobie. Tylko nie zarzygaj telefonu, bo będzie trudniej trolować.
  • Re: Ależ gniot Autor: ~ali___ [85.76.77.*]
    Gdybym nie obkupił się tego dziadostwa po 12zł to miałbym inne nastawienie :/
  • Re: Ależ gniot Autor: ~Obi_wan [89.64.92.*]
    Polecam ku pokrzepieniu analizy ruchu na Steam. Nasze idą powoli na WL w górę, chociaż nie ma jeszcze dat premier. Np. taki prosty Tiny Rogues 688 followersow i 1010 miejsce na WL w czasie premiery miał peak 994. Oczywiście czytanie tych danych jest troche bardziej skomplikowane, ale daje obraz.
  • Re: Ależ gniot Autor: ~Gracz [37.30.96.*]
    Jestem rozczarowany, liczyłem, że dwa dni przed 30.09 będą spełnione conajmniej 2/3 zaplanowanych rzeczy, Ja tylko czekam na ostatni dzień kwartału. Jeżeli zostałem umyślnie oszukany to złożę zapytanie w trybie w art. 428 § 6 Kodeksu spółek handlowych, mam nadzieję, że spółka podejdzie poważnie do inwestorów.
  • Re: Ależ gniot Autor: ~Mła [213.134.168.*]
    III kwartał się jeszcze nie skończył :)
  • Re: Ależ gniot Autor: ~Gracz [37.30.100.*]
    no nie skończył, ale wydanie tytułu choćby w grywalnej wersji demo powinno być poprzedzone jakąkolwiek informacją,
    ja bardzo kibicuje tej spółce, wierzę w jej rozwój i mój zarobek ale tu chodzi o to, ze skończyły się spotkania z Prezesem, spółka przesuwa terminy z każdym raportem, mms na konsole miał być kwartał temu, niektóre gry zostały po prostu zapomniane a zakładam, że koszty zostały poniesione, jakieś projekty niespodzianki miały być a nic się nie dzieje.

• Re: Ależ gniot Autor: ~Przemo [188.121.15.*]
    O MMS na konsole była mowa, że nie mają wpływu bo to inna spółka portuje.. Nie zmienia to faktu, że jak na początku starali się dawać jakieś info, tak teraz jest cisza.
    Zobaczymy co będzie jutro, ale jeżeli nie opublikują gier, to baaaardzo tracą na zaufaniu inwestorów.
    Jeżeli mają opóźnienia to są tego świadomi, takie informacje są kluczowe, wg mnie powinny być w ESPI.
    Miało być też płatne DLC do mms'a... ktoś kojarzy na kiedy wstępnie miało być oddane?
  • Re: Ależ gniot Autor: ~Przemo [188.121.15.*]
    Dobra, znalazłem. Dla zainteresowanych, z ostatniego raportu.

"W związku z powyższym jeszcze w tym roku planujemy wydać 2 płatne dodatki (DLC). W pierwszej kolejności wydany zostanie dodatek ze skuterami, a w IV kwartale 2022 wydane zostanie DLC z motocyklami elektrycznymi"
  • Re: Ależ gniot Autor: ~Gracz [37.30.100.*]
    ja rozumiem, że Ulimate Games to robi, ale co spojrzę na nich to ciągle czegoś nie zrobili w terminie no bo przecież są jakieś umowy. rozumiem, ze to odbywa się w ramach "jednej grupy" ale to nie może tak wyglądać. A żeby nie rzucać słów na wiatr:

Cieszymy się, że będziemy mogli rozszerzyć dystrybucję gry Motorcycle Mechanic Simulator 2021 o najpopularniejsze konsole, która daje nam możliwość zwiększenia sprzedaży i popularności naszej produkcji. Tytuł powinien pojawić się na urządzeniach od Sony, Microsoftu i Nintendo w pierwszym półroczu 2022 roku z zastrzeżeniem, że ten termin może ulec wydłużeniu. Zgodnie z umową, Ultimate Games wypłaci Play2Chill wynagrodzenie ze sprzedaży gry na wspomnianych platformach w wysokości 50 proc. brutto.
    Tomasz Róziecki, prezes zarządu Play2Chill
[x]
P2CHILL -0,89% 2,24 2026-05-20 15:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.