Auto mam z gry na wycieczkę zarabiam i teraz znowu zarobię krocie interesuje mnie kurs akcji poniżej 3 zł i łyknie 100.000tys milenium na dzień dzisiejszy jest mi zadrogo musi spaść niżej.Jogi wtedy kupi papier na dziś zanosi się na giełdach ostry Nurek
Nie benzyna Hyundai Tucson N -line .Sprawuje sie super ale miałem pecha Kuna narozrabiała na parkingu szczęście ze nie elektronika .Schrupała gumy uszczelniające od strony szyby i przewody od spryskiwaczy pod maską. Pozdrawiam
Wiesz czemu bo się chwaliłeś że masz go za darmo na giełdzie są pieniądze wypłakane jeden traci drógi zyska UJ z takiej kasy jak zapracujesz inaczej szanujesz.
Dokładnie znam bardzo dużo ludzi którzy siedzą na giełdzie na różnych spółkach czy to banki, energetyka, geming, paliwówki i ogólnie wszyscy są na stracie trzeba czekać jest jak jest bessa i koniec powieszeni na długie lata oby nie było jeszcze gorzej. Na dzień dzisiejszy aż nie nie chcę się wymawiać słowa GPW.
Po co mam kłamać i cymbała robić z siebie. Przegrałem tez ale na Hawe i to sporo 100tys wywalili z giełdy firma nie upadła a akcje w szufladzie u Prezesa i sądy w koło pierdoło. Poczytaj na Hawe .Czekam spokojnie na rezultat rozstrzygnięcia a jak wystrzeli np....z 10 zł oj to było by super i same +++++++++++++++++.POZDRAWIAM BAWCIE SIE WESOŁO W MILIONERÓW.