• Brak obrotu Autor: ~ghghg [89.64.39.*]
    Papier wyprzedany, brak info, zarząd nie skupuje, czego efektem są zerowe obroty.
    Pytanie do jakiego czasu? Nikt nie chce oddawać poniżej kursu.
  • Re: Brak obrotu Autor: ~ulica [81.165.186.*]
    chyba raczej mi to wygląda nikt nie chce kupować, bo wiadomo zaraz będę odbierał po 3x
  • Re: Brak obrotu Autor: ~Hshdh [31.61.181.*]
    Kolejny dzień bez obrotu …
  • Re: Brak obrotu Autor: ~Ot [5.173.248.*]
    To było oczywiste. Gdzie podziali się wszyscy naganiacze na wzrosty, tak się zaklinami że będą ładować pod korek a tu obroty 1zl :) a to mnie wyzywali, że jestem trollem a ja zwyczajnie pisałem prawdę :) naiwniacy
  • Re: Brak obrotu Autor: ~Hhghh [89.64.39.*]
    To min. dzięki tobie ot kurs spadł. Zalewales forum tematami, przypomnę że założyłeś ponad 20 tematów, co czyni cie trollem, i się tego nie wyprzesz. Dzięki tobie ludzie panikowali i oddawali akcje. Więc nie kreuj się na dobrego stróża prawa.
  • Re: Brak obrotu Autor: ~polmann [178.77.32.*]
    człowieku ogarnij się. Myślisz, że wszyscy patrzą przed zakupem na forum bankiera? Jak spółka jest dobra to można na nią pluć na wszystkich forach a ona będzie rosła. W tym momencie nawet Polman nie kupuje swoich akcji. Czemu? Bo wie, ze to spadnie i będzie okazja aby kupić taniej
  • Re: Brak obrotu Autor: ~ulica [81.165.186.*]
    jutro zawiśniecie na hakach, jak delikwent w ostatniej scenie z Cobry, bedziecie chcieli uciekać - aczkolwiek wszyscy zostaniecie spaleni....
  • Re: Brak obrotu Autor: ~ghgh [89.64.39.*]
    Póki co jednak nie spada.
[x]
POLMAN 0,00% 0,45 2025-10-13 11:45:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.