Jeśli Poltreg ma chętnych na parnering, a ktoś o tym wie, to byłoby to całkiem logiczne. Co najmniej od 3 miesięcy nie tak dużej transakcji...Mam swoj pakiecik i pełne przekonanie, że warto trzymać.
W sytuacji polityczno-gospodarczej jaką mamy nie może dziwić - ta strasznie męcząca od miesięcy - stała podaż, która pochodzi od osób/podmiotów, które zainwestowały relatywnie małe pieniądze w początkowym okresie rozwoju spółki i przy kursie w przedziale 30 - 60 mają cały czas potężny, wielokrotny zysk. Takich, nie objętych blokada akcji było od debiutu kilkaset. Pamiętajmy, że pierwotnie razem z emisją miało być sprzedanych bodaj ponad 300 tys. już istniejących akcji. Miejmy nadzieję, że ta ,,systemowa" podaż wreszcie się wyczerpie. Dla mnie ta bardzo prawdopodobna podaż - która się zrealizowała - była głównym argumentem przeciw zakupowi akcji Poltrega - którego uważam za super spółkę - w emisji pod koniec 2021 r. A teraz mamy promocję. Pytanie jak będzie duża i kiedy się skończy.
Re: Doradca transakcyjny PolTREG~doMarks odpowiada ~Marks2023-02-09 11:22IP 31.6.159.*
Marks setka to pozostaje w strefie twoich marzeń i pragnień, gdyby kurs podskoczył na 7 dych to ci oddam swoje akcje.
Pod nikami wosko, polityk, makaron, pepperoni, mam wrażenie że masz schozofremie. Raz piszesz że Bałon, i prze 7dychach wszystko oddasz a teraz że 150, to Mao. Zdecyduj się chopie.