Moim typem jest PBGames, gdyz raporty ma na plusie nawet bez sprzedazy wlasnych gier, a w pazdzierniku maja premiere clash2 oraz projekt AA na skale Wiedzmina, takze na bazie powiesci. Do tego kurs wlasnie startuje.
Nie mam typów w sytuacji jakiej jesteśmy... Czekam na koniec wojny i zmianę mafii rządzącej na jakąś normalna ekipę proeuropejską. Wtedy będę mógł typowac.
Normalna ekipa proeuropejska? Co to znaczy? Większej bzdury dawno nie czytałem. Jedź sobie na ten zachód i zobacz jak tam jest "normalnie", jak ten zielony ład im tam wszystkim pomaga w życiu, jak wykolejeńce spod znaku LPG i BLM stoją ponad prawem.
Mozliwe, chociaz ostatnio tych fundow szortujacych cdr przybywa w rejestsze KNF. Sam sie dziwie, ze szortuja az tak dlugo, ale chyba jeszcze troche to potrwa. PlayWay chyba tez przez to traci. Obecnie tylko czarne konie sa warte uwagi.
No właśnie. Fundy shortujące od jakiegoś czasu powiększaja pozycję na CDR a kurs sie trzyma. Dlatego wydaje mi się, że będzie odwrotna szybka jazda w górę. Zaznaczam, że jest to tylko moja opinia