Noooooooo..., to teraz będzie kosmos!!! Wszyscy czekali na uchwałę nr 13 i się doczekali! Spółka będzie nadal istniała i "zarabiała" pieniądze dla właścicieli i akcjonariuszy.
Teraz to mamy otwartą drogę do seryjnych wzrostów, nieprawdaż?
Tylko jest jedno "ale", na czym niby będą zarabiać, żeby pokryć gigantyczne straty z lat poprzednich? Ktoś ma jakiś pomysł?
Dnia 2022-09-24 o godz. 15:11 ~Max napisał(a): > Jak byś się interesował spółka to byś wiedział że mają kasę na koncie nie mają żadnych długów czytaj raporty.
Bo zawsze muszą się pojawić bezmózgie ameby, które próbują siać ferment, a tym czasem nie mają zielonego pojęcia o spółce. Po co takie melepety wchodzą na giełdę, to nie mam pojęcia.
Dnia 2022-09-25 o godz. 20:46 ~ssspamer napisał(a): > Dnia 2022-09-24 o godz. 15:11 ~Max napisał(a): > > Jak byś się interesował spółka to byś wiedział że mają kasę na koncie nie mają żadnych długów czytaj raporty. > > Bo zawsze muszą się pojawić bezmózgie ameby, które próbują siać ferment, a tym czasem nie mają zielonego pojęcia o spółce. > Po co takie melepety wchodzą na giełdę, to nie mam pojęcia.
Mistrzu co się dzieje teraz spółce? Oświeć pozostałych dawców kapitału
Tu tylko straccie kaptał..Spółka na której odrobcie straty w linku ponizej...Społka z perspektywą..Od dziś odbila sie od dna..
Ludzie kupujcie Sungraton puki jest okazja..To jest pierwsze porządne odbice po tak dużym wodospadze...w tej chwil ma kontrakty dośc duże to wpłynie na żysk...Pozdrawiam wszystkich..
tu jest link można sprawdzic ,a ne liczyć na to co inni piszą.
Dnia 2022-10-31 o godz. 16:40 ~sss napisał(a): > Dnia 2022-09-25 o godz. 20:46 ~ssspamer napisał(a): > > Dnia 2022-09-24 o godz. 15:11 ~Max napisał(a): > > > Jak byś się interesował spółka to byś wiedział że mają kasę na koncie nie mają żadnych długów czytaj raporty. > > > > Bo zawsze muszą się pojawić bezmózgie ameby, które próbują siać ferment, a tym czasem nie mają zielonego pojęcia o spółce. > > Po co takie melepety wchodzą na giełdę, to nie mam pojęcia. > > Co tak cicho siedzisz baranku, nie ma komu sprzedać śmiecia
Sssiedzę sssobie cicho i ssspokojnie, bo póki co nic nie nie brakuje, a tym śmieciem ponownie ssskarmię ciebie dzbanku po 30 gr. i znowu będziesssz wył jak wysstrassszone dziecko.
Dnia 2022-11-01 o godz. 12:39 ~ssspamer napisał(a): > Dnia 2022-10-31 o godz. 16:40 ~sss napisał(a): > > Dnia 2022-09-25 o godz. 20:46 ~ssspamer napisał(a): > > > Dnia 2022-09-24 o godz. 15:11 ~Max napisał(a): > > > > Jak byś się interesował spółka to byś wiedział że mają kasę na koncie nie mają żadnych długów czytaj raporty. > > > > > > Bo zawsze muszą się pojawić bezmózgie ameby, które próbują siać ferment, a tym czasem nie mają zielonego pojęcia o spółce. > > > Po co takie melepety wchodzą na giełdę, to nie mam pojęcia. > > > > Co tak cicho siedzisz baranku, nie ma komu sprzedać śmiecia > > Sssiedzę sssobie cicho i ssspokojnie, bo póki co nic nie nie brakuje, a tym śmieciem ponownie ssskarmię ciebie dzbanku po 30 gr. i znowu będziesssz wył jak wysstrassszone dziecko.
Paca nie tym śmieciem będziesz za chwilę wykładał buty aby było ci cieplej
Dnia 2022-11-02 o godz. 09:47 ~sss napisał(a): > Dnia 2022-11-01 o godz. 12:39 ~ssspamer napisał(a): > > Dnia 2022-10-31 o godz. 16:40 ~sss napisał(a): > > > Dnia 2022-09-25 o godz. 20:46 ~ssspamer napisał(a): > > > > Dnia 2022-09-24 o godz. 15:11 ~Max napisał(a): > > > > > Jak byś się interesował spółka to byś wiedział że mają kasę na koncie nie mają żadnych długów czytaj raporty. > > > > > > > > Bo zawsze muszą się pojawić bezmózgie ameby, które próbują siać ferment, a tym czasem nie mają zielonego pojęcia o spółce. > > > > Po co takie melepety wchodzą na giełdę, to nie mam pojęcia. > > > > > > Co tak cicho siedzisz baranku, nie ma komu sprzedać śmiecia > > > > Sssiedzę sssobie cicho i ssspokojnie, bo póki co nic nie nie brakuje, a tym śmieciem ponownie ssskarmię ciebie dzbanku po 30 gr. i znowu będziesssz wył jak wysstrassszone dziecko. > > Paca nie tym śmieciem będziesz za chwilę wykładał buty aby było ci cieplej
Kasssztanie, póki co wciąż wisssisz na 30 gr, więc nie wiem czemu z tak wysssoka wyjesz, sssłabo cie sssłychać kasssztanku :))
Dnia 2022-11-02 o godz. 20:45 ~ssspamer napisał(a): > Dnia 2022-11-02 o godz. 09:47 ~sss napisał(a): > > Dnia 2022-11-01 o godz. 12:39 ~ssspamer napisał(a): > > > Dnia 2022-10-31 o godz. 16:40 ~sss napisał(a): > > > > Dnia 2022-09-25 o godz. 20:46 ~ssspamer napisał(a): > > > > > Dnia 2022-09-24 o godz. 15:11 ~Max napisał(a): > > > > > > Jak byś się interesował spółka to byś wiedział że mają kasę na koncie nie mają żadnych długów czytaj raporty. > > > > > > > > > > Bo zawsze muszą się pojawić bezmózgie ameby, które próbują siać ferment, a tym czasem nie mają zielonego pojęcia o spółce. > > > > > Po co takie melepety wchodzą na giełdę, to nie mam pojęcia. > > > > > > > > Co tak cicho siedzisz baranku, nie ma komu sprzedać śmiecia > > > > > > Sssiedzę sssobie cicho i ssspokojnie, bo póki co nic nie nie brakuje, a tym śmieciem ponownie ssskarmię ciebie dzbanku po 30 gr. i znowu będziesssz wył jak wysstrassszone dziecko. > > > > Paca nie tym śmieciem będziesz za chwilę wykładał buty aby było ci cieplej > > Kasssztanie, póki co wciąż wisssisz na 30 gr, więc nie wiem czemu z tak wysssoka wyjesz, sssłabo cie sssłychać kasssztanku :))
Jak tam pac nie ? kiedy sprzedaż mi tego śmiecia po 30 gr ?
Chyba żartujesz... jeżeli oczekujesz jakiegoś istotnego info, to raczej na to bym nie liczyła. Jest to spółka bardzo oszczędna w informowaniu akcjonariuszy. Ostatnio ZERO informacji. A bez tego nigdzie nie "pojedziemy". Można domniemywać, że nic się nie dzieje (oprócz sprzedaży wisiorków). Patent... cóż... będziemy żyć marzeniami przez kolejne lata. Jak dla mnie na chwilę obecną, to dno i wodorosty. Ps. Też posiadam pakiet akcji. Pozdrawiam
Wystaw ten swój pakiet na sprzedaż o 13:30 na 5 minut, to zobaczymy czy nie kręcisz muchomorka :)) PS. Bez obawy o stratę, jest fix, a więc do kolejnych transakcji jeszcze sporo czasu.
Dnia 2022-11-10 o godz. 14:19 ~444 napisał(a): > Autor: ~ONA [37.30.12.*] czy ~Xxx [37.30.12.*] a może ~Pedro [37.30.12.*] albo ~Zyga [37.30.12.*] > > to jak w/g Prezesa - Zosia
No to wszystko jasne, typowy troll wielonikowiec, naganiaczowiec, pierdowiec :)))
Jesteś chory... zapoznaj się z tym. Później obrażaj. Nie pozdrawiam. Bez odbioru.
Czy adres IP może się powtarzać?
Istnieją specjalne klasy adresów IP, które nigdy nie są „routowane". Te adresy mogą się powtarzać w wielu sieciach. Są to tzw. adresy wewnętrzne albo prywatne (nie z klasy publicznych).
Czy adres IP jest zawsze taki sam?
Adres IP nie jest „numerem rejestracyjnym” komputera – nie identyfikuje jednoznacznie fizycznego urządzenia – może się dowolnie często zmieniać (np. przy każdym wejściu do sieci Internet) jak również kilka urządzeń może dzielić jeden publiczny adres IP, lub pojedynczy adapter sieciowy może mieć wiele adresów IP (tzw.
Akurat pracuję w firmie teleinformatycznej, więc źle trafiłaś/łeś z tym tłumaczeniem, nie ze mną te numery Bruner/ka :)) Tak więc papa słodka Lady czy też twardy Zebie :)))
PS. Musiałoby dojść do bardzo osobliwego zbiegu okoliczności, by aż tylu użytkowników z jednego hosta raczyło pisać na tym forum....hehe Oczywiście to nierealne, ale co tam,może kogoś w to wkręcisz :))