Powinni dać ESPI o sprzedaży i wplywie dotacji i zrobić tu to co na innych spółkach. Kilka sesji i +500%. Czy moga to zrobic ?
MOGĄ !! i 1000% bo mają nad tym pełną kontrolę co widać po koszykach sprzedaży.
Wiekszosc, ktora stala na S byla ich straszakami. Pozdejmowali i na sprzedazy nie ma nawet 500 k akcji a ich wartosc to niecals 200 tys zl hahahaha
Jakbg nie bylo gornych wideł to by to zrobili 1 zleceniem
hmmm, sprawdziłem i rzeczywiście arkusz wygląda.....ciekawie .....dziwnie .....sam nie wiem jak to nazwać ...... ciekawe jak to rozegrają, siedzę na d.... i czekam z moim pakiecikiem
długo bawisz się w giełdę ? wczoraj był dzień prawa poboru, na twoim rachunku będą niedługo prawa poboru które dadzą ci prawo do zapisu się na akcje nowej emisji serii F. Termin zapisów nie jest jeszcze znany. Za 2 akcje masz 2 prawa poboru które dają prawo do zapisu na 1 nową akcje po dużo nizszej cenie.
i dlatego dziś akcje zaczęły być notowane po kursie po odcięciu TKO prawa pobory czyli 2 x 0,135 + 0,1 / 3 i wyszło 0,1234 czyli wczorajszy kurs został skorygowany o wartość 1 prawa poboru 0,0058 czyli dwa prawa poboru 0,0116.
Janek jak zdarta płyta bredzi znów o 5 latach. Leszczu INM działa od 2019 r a ja pierwsze akcje kupowalem na wakacjach 2020 i dawno tych pakietow nie mam bo sprzedane z zyskiem ponad 100%. Wiec skoncz monotematycznie bredzic o 5 latach.
Kupuj zanim bedziesz gonil powyzej 50 gr.
Samych dotacji spolka ma wliczajac juz ta emisje z pp i przeliczajac na akcje ok 7 gr na akcje !
niech sobie gada co chce. takich jak on na tych forach bankierach są tysiące. wolny kraj i anonimowe forum pozwala mu na odreagowanie życiowych niepowodzeń.
a dla kursy i tak nie ma to żadnego znaczenia. wejdzie tu kapitał, sternik, insaiderzy i z kursem zrobią co chcą.