GPW: w sprawie zawieszenia obrotu w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect akcjami spółki INTELLIGENT GAMING SOLUTIONS S.A.
Uchwała Nr 879/2022 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia
22 września 2022 r. w sprawie zawieszenia obrotu w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect akcjami spółki INTELLIGENT GAMING SOLUTIONS S.A. $1
W związku
z żądaniem zgłoszonym przez Komisję Nadzoru Finansowego na podstawie
art. 78 ust. 3 w zw. z art. 16 ust. 3 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie
instrumentami finansowymi. Zarząd Giełdy postanawia zawiesić obrót akcjami spółki
INTELLIGENT GAMING SOLUTIONS S.A., oznaczonymi kodem ?PL2INTC00018".... KTO MĄDRY TO ZROZUMIE JAKI TO MA ZWIĄZEK Z FINV
Zawieszenie wg paragrafu dotyczy spekulacji kursem...to co budzi moje obawy to to że transakcja pomiędzy finv a GDP.AB nie została domknięta a według aneksu do umowy GDP.AB może zapłacić za igs.sa akcjami spac, można też założyć że to co się dzieje w związku z igs.sa będzie miało wpływ na GDP.AB a jak wiemy to akcje spoko są w posiadaniu GDP.AB.. i oby się nie okazało że problemy GDP.AB przełożą się albo BEDĄ PRETEKSTEM DO KOMBINOWANIA PRZY SPAC I SPOKO
Ty dalej to samo, wczoraj pchali kurs na IGS pakietami po lewej 60 k o wartości pół baniaka to zwróciło czyjąś uwagę. Trolluj dalej. Zaraz nas z Yolo powiążesz albo AQT :D
Po czytasz co pisze skoro nie roxumiesz??? Przeczytaj końcówkę mojego wpisu bo właśnie odnosi się do ciebie... a skoro nie rozumiesz jaki jest związek igs.sa z GDP.AB a Finv to handluj kartoflami nie akcjami
Gas,a nie zastanawiałeś się wcześniej pod co i kto pompuje Iga? Jak zawiesili to nagle się obudziłeś ze swoimi teoriami. Otóż była to zwykła spekulacja,jakich wiele na bananowej. Sam tam parę groszy zarobiłem,w porę wyszedłem,a jaki wpływ to będzie miało na Fin zobaczymy.
Człowieku pokaż mi mój chociaż jeden wpis gdzie namawiałem kogoś do sprzedaży.. mało tego napisałem że nie sprzedałem ani jednej akcji i nie sprzedam jeszcze bardzo długo... masz problemy z czytaniem czy że zrozumieniem tego co czytasz???
Pewnie że mam problem że spadło..a ty się cieszysz może jesteś jednym z tych co wystawiają zlecenia po 200 w zmowie z Prezesem? Za parę groszy
Może Tobie brakuje kasy na Harnasia i czekasz aż ci coś skapnie za pomoc w dołowaniu spółki a może jesteś tylko za mało bystry żeby zrozumieć o co idzie gra bo akcji nie masz na pewno to widać po twoim wpisie...