• Po walnym?? Autor: ~Ja [89.64.45.*]
    Jakieś wnioski komentarze (rzeczowe…)?
  • Re: Po walnym?? Autor: ~ccc [178.43.158.*]
    A ktoś był? Zmiany zmiany zmiany, tak? Czekamy na nowego Prezesa i nową wizję. Trzeba poukładać kilka rzeczy, bo potencjał jest. Tylko powiedzmy sobie wprost, szybko to tutaj gwiazdy nie będzie, raczej ciężka i ryzykowna przeprawa.

Ktoś jakieś wnioski?
  • Re: Po walnym?? Autor: ~akcjonariusz [148.81.200.*]
    Przygotowuję omówienie i moje wnioski/spostrzeżenia/przemyślenia. Myślę, że do 15-16ej zamieszczę.
  • Re: Po walnym?? Autor: ~stary_gracz [185.70.180.*]
    Czekam z niecierpliwością :-)
  • Re: Po walnym?? Autor: ~Ja [5.173.64.*]
    stary masz co chciałeś ciekawe co teraz doradzisz mlt
    Niestety system forum, z niezrozumiałego dla mnie powodu, nie chce przyjąć mojego tekstu. Cały czas komunikuje mi, że zamieściłem obrazek lub link z niedozwolonej domeny. Rzecz w tym, że w tekście nie ma żadnego obrazka, czy linku. Zgłosiłem do nich sprawę i czekam aż wyjaśni się w czym tkwi problem z moim tekstem.
  • Re: Po walnym?? Autor: ~Ja [5.173.64.*]
    Podziel na dwa teksty może
    Poszła część tekstu, jakaś 1/3, a reszta nie chce. Zastanawiam się czy nie chodzi o nazwy projektów/gier, które zamieściłem w treści. Niebywałe, żeby ich systemowi to nie pasowalo.
  • Re: Po walnym?? Autor: ~stary_gracz [185.70.180.*]
    może jesteś na cenzurowanym przez admina za swoje naganianie na spółkę przez 1,5 roku?
    Niestety do chwili obecnej nikt z zarządzających forum Bankiera nie skontaktował się ze mną. Póki co, jak głową w ścianę. Sytuacja jest absurdalna, bo ich system nieustająco traktuje zwykły tekst, jako próbę wstawienia obrazka lub linku z niedozwolonej domeny. Kiedy sprawa się wyjaśni, wyślę resztę tekstu, jako cz. 2.
[x]
MOONLIT 8,57% 0,38 2026-05-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.