A ktoś był? Zmiany zmiany zmiany, tak? Czekamy na nowego Prezesa i nową wizję. Trzeba poukładać kilka rzeczy, bo potencjał jest. Tylko powiedzmy sobie wprost, szybko to tutaj gwiazdy nie będzie, raczej ciężka i ryzykowna przeprawa.
Niestety system forum, z niezrozumiałego dla mnie powodu, nie chce przyjąć mojego tekstu. Cały czas komunikuje mi, że zamieściłem obrazek lub link z niedozwolonej domeny. Rzecz w tym, że w tekście nie ma żadnego obrazka, czy linku. Zgłosiłem do nich sprawę i czekam aż wyjaśni się w czym tkwi problem z moim tekstem.
Poszła część tekstu, jakaś 1/3, a reszta nie chce. Zastanawiam się czy nie chodzi o nazwy projektów/gier, które zamieściłem w treści. Niebywałe, żeby ich systemowi to nie pasowalo.
Niestety do chwili obecnej nikt z zarządzających forum Bankiera nie skontaktował się ze mną. Póki co, jak głową w ścianę. Sytuacja jest absurdalna, bo ich system nieustająco traktuje zwykły tekst, jako próbę wstawienia obrazka lub linku z niedozwolonej domeny. Kiedy sprawa się wyjaśni, wyślę resztę tekstu, jako cz. 2.