jeśli takie sesje będą się powtarzały to spółka będzie zmuszona zatrudnić Animatora inaczej czekają ją notowania jednolite .. Fixing
jedyny plus będzie taki że skończy się bełkot "sekty kontraktowego" :) :)
drugi plus, że ja również zniknę bo nie interesują mnie spółki notowane na jednolitym więc obie strony będą zadowolone .. :) :)
Dnia 2022-09-21 o godz. 15:04 ghost_man napisał(a): > jeśli takie sesje będą się powtarzały to spółka będzie zmuszona zatrudnić Animatora inaczej czekają ją notowania jednolite .. Fixing > > jedyny plus będzie taki że skończy się bełkot "sekty kontraktowego" :) :) > > drugi plus, że ja również zniknę bo nie interesują mnie spółki notowane na jednolitym więc obie strony będą zadowolone .. :) :) > > > >
Dnia 2022-09-21 o godz. 15:25 ~123 napisał(a): > Dnia 2022-09-21 o godz. 15:04 ghost_man napisał(a): > > jeśli takie sesje będą się powtarzały to spółka będzie zmuszona zatrudnić Animatora inaczej czekają ją notowania jednolite .. Fixing > > > jedyny plus będzie taki że skończy się bełkot "sekty kontraktowego" :) :) > > > drugi plus, że ja również zniknę bo nie interesują mnie spółki notowane na jednolitym więc obie strony będą zadowolone .. :) :) > > > > > > > > a to DM Banku BPS nie jest już animatorem ???
nie wiem ... ale jeśli nadal jest i "tak pracuje" to krótko będzie już pracował :)
Dnia 2022-09-21 o godz. 16:13 ~matti napisał(a): > Rynki szykują się do grubszej wojny więc zapomnijmy o delicjach. > > Grób Putina może coś ruszy, ale też niekoniecznie...
nie kracz .. grubsza wojna to grób dla ludzkości nie tylko dla putina
Zbyt mały jestem aby coś krakać. W obecnej sytuacji kwestia wyników, dywidendy etc... na Monnari to jest jakiś żarcik, pyłek żałosny. Powodzenia Koledzy.