• Jeszcze tylko 8 dni do dnia pp a skupu brak, haha Autor: ~Haha [46.204.0.*]
    Za to po 29 chętnych do sypania będzie wielu, by zamienić stare akcje na cash do opłacenia nowej emisję.
  • Re: Jeszcze tylko 8 dni do dnia pp a skupu brak, haha Autor: foxinvestor [213.134.162.*]
    Dnia 2022-09-21 o godz. 12:34 ~Haha napisał(a):
    > Za to po 29 chętnych do sypania będzie wielu, by zamienić stare akcje na cash do opłacenia nowej emisję.

Tu dopiero się zacznie płacz, naczelni naganiacze już i tak nie wiedzą jaką ściemę wcisnąć żeby ktokolwiek odebrał od nich akcje ;) Wszystkie ich kłamstwa same się obalają z biegiem czasu więc zostaje tylko wklejać nieznaczące nic wątki i liczyć, że nowy frajer odkupi luzując haki
  • Re: Jeszcze tylko 8 dni do dnia pp a skupu brak, haha Autor: invention [5.174.169.*]
    To ty bedilku wklejasz nic nie znaczace watki o jakims weglu i robisz z siebie blazna hahaha
    Co cie tu trollu foxinvestor tak trzyma ?
    Taka ciekawa spolka ? Masz 1000 spolek innych
    Oczywisciw wiem, wszyscy wiedza jestes tu zupelnie ot tak bez interesownie.
    Tak jak troll Ta 2 lata tu bredzi haha
  • Re: Jeszcze tylko 8 dni do dnia pp a skupu brak, haha Autor: invention [5.174.169.*]
    Tylko leszcz sprzeda akcje po 14 czy 13 po to by objac po 10 i czekac rok
    Inflacja mu zje ta stope zwrotu hahaha
  • Re: Jeszcze tylko 8 dni do dnia pp a skupu brak, haha Autor: ~Ta [31.61.177.*]
    Lesz tez kupi po 10
    Udziały oszustów z lewym bilansem
    Realna kasa vs udziały w bankrucie
  • Re: Jeszcze tylko 8 dni do dnia pp a skupu brak, haha Autor: foxinvestor [213.134.162.*]
    Dnia 2022-09-21 o godz. 13:27 invention napisał(a):
    > Tylko leszcz sprzeda akcje po 14 czy 13 po to by objac po 10 i czekac rok
    > > Inflacja mu zje ta stope zwrotu hahaha

Tylko leszcz sprzeda i nie kupujesz od leszcza skoro można spokojnie pozbierać tak "tanio"? Ale się kompromitujecie, nie wyszła nagonka na kupno i zostało ujadanie, coś pięknego.

A po co tu jestem? Żeby się śmiać z trolli wiszących na hakach, ludzie przeglądają dla rozrywki memy więc wiedz, że dla mnie twoje rozpaczliwe nagonki i nieudane inwestycje są takim memem, podobnie jak dokonania tej spółki
  • Re: Jeszcze tylko 8 dni do dnia pp a skupu brak, haha Autor: ~kwiiiiiikwiiiiii [5.173.233.*]
    foxinvestor śmiej się sam z siebie i patrz na swój rachunek

w moim wypadku leszczy na SBE i INM w 2020 - 2021 roku zarobiłem 300 k zł a w tym roku strata ze sprzedaży nawet nie przekracza 40 tys. zł. Bo ilość akcji po październikowej sprzedaży rok temu skurczyła mi sie do niezauważalnych poziomów.
    nie tak dawno miałem nawet niecałe 300 000 akcji.

tak wiec nie wiem z kogo ty się śmiejesz ale wygląda mi to na śmiech przez łzy. Kto chciał zarobił tu duże %

a z wiszących na hakach idź się pośmiej na Mercator tak wiszą od 770, KGHM od 250 zł, Allegro od prawie 100 zł, Columbus od ponad 100 zł, Innogene od 98 zł, CDPROJEKT od ponad 440 zł, BIOMED z ponad 30 zł itd. jeszcze bym ci wymienił z setkę spółek i tam masz większe pole do popisu leszczy no i tam jest zdecydowanie większa ilość wątków do komentowania HAHAHAHAHAHAHAHAA
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.177.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
INVENTION -8,39% 0,13 2025-11-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.