Ty mówisz o tej 29 grudzień, ale truck mechanic simulator też taką miał, a wyszedł wcześnieij... ona chyba jest tam trochę tak wpisana bo jakaś być musi, zresztą dziwny moment na premierę chyba troszkę.
Mówię o tej dacie 30 listopad. Zgadza się, są to daty orientacyjne, może wyjść wcześniej. Albo później. Informacja ta mówi jedynie tyle że developer przewiduje na chwilę obecną taki właśnie termin.
rzuć linkiem jeśli łaska, no na steam db jest data 29 grudzień, nie ma 30 listopad, na steam store jak popatrzyłem to jest ogólnie 2022, za to doszukałem się Tomas Jelonek Studio jak developer obok Atomic Jelly
W space mechanic simulator w logach steam faktycznie jest 29 grudzień, dobrze patrzysz. Ale to jest informacja sprzed 7 miesięcy, jestem przekonany że ją zmienią po wypuszczeniu prologu. Nie ma raczej szans by pełna wersja wyszła miesiąc po prologu, tym bardziej że prolog Truck Mechanica był cztery miesiące temu i premiera pełnej wersji przewidziana jest na marzec (23 marca wg logów w bazie danych steam).
Ale w space mechanic simulator prolog jest 30 listopad. I to jest informacja sprzed 20 dni, więc w miarę aktualna i świeża. Jest spora szansa że uda się tego terminu dotrzymać, tym bardziej że niebawem kończą się zapisy na chętnych do testowania prologu.